четвъртък , септември 19 2024

Жена спря да мие косата си за 6 седмици и забеляза невероятна промяна. Ето как изглежда сега (Снимки):

По време на карантината хората по цял свят си измисляха провокации от всякакъв род. Вече ви показахме много от най-красивите дами от екрана без грим и прическа, а куп наши звезди също се показаха в домашна обстановка и позираха „натурални“.

Неотдавна три от най-желаните дами у нас ни върнаха към абитуриентската си вечер с красиви снимки.

Сега пък популярна британска телевизионна водеща направи смел експеримент с външността си по време на карантината. Сузана Константин не ми главата си  със шампоан цели шест седмици и сподели изумителните резултати с последователите си в мрежата.

По данни на Daily Mail, Константин направила експеримента по време на изолацията, в която доброволно се поставила заради коронавирусната инфекция, която бушува в страната.

Тя предварително се запознала с всички теории на противниците на шампоана. В тях се твърдяло, че ако не миеш косата си в продължение на шест седмици, тя ще започне да се самопочиства.

Пак според тях, шампоаните са вредни, защото съдържат химикали, които отмиват „естествените мазнини“. Изплакването на косата било разрешено, но само с вода.

Сузана Константин отбелязва, че преди експеримента е миела косата си поне веднъж на три дни.

По думите й, сериозните проблеми са започнали в средата на втората седмица. „Косата ми изглеждаше нормално, когато беше суха, но когато отидох под душа и я намокрих, беше повече от отвратително“, споделя тя.

Водещата добавя, че по това време ръцете й били постоянно мазни, а косата й приличала на тежка, мокра и добре напоена с масло гъба.

  Тази закуска става само за 10 минути, всички я обожават у дома

В края на втората седмица тя била готова да се откаже, но в крайна сметка решила да продължи с експеримента. На третата седмица забелязала, че косата й е толкова мазна, че може да приема всякаква форма, например да стои изправена нагоре.

След това измила главата си с ябълков оцет с масло от лавандула.

След известно време Константин обърнала внимание на факта, че косата й започнала да изглежда по-здрава, гъста и обемна. В края на шестата седмица, според наблюденията й, косата й вече не изглеждала мръсна и станала много по-послушна.

Сега телевизионерката признава, че не се нуждае от балсами, гелове и спрейове, които „рекламите те карат да купуваш“.

„Косата ми блести от живот. Усеща се като сатен. И знам, че 6-седмичният детокс ще се превърне в годишен подарък за косата ми“, категорична е Сузана Константин.

източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *