петък , септември 20 2024

Учените разкриха кои са най-лошите начини за смърт: Някои са наистина шокиращи и ужасяващи:

Агонията и болката, които човешкото тяло може да понесе, могат да бъдат невероятно ужасяващи. А историята е пълна с примери за шокиращо кървава смърт, която не бихте пожелали и на най-лошия си враг. С развитието на нашето научно разбиране за света около нас се разви и способността ни да посочим някои .. От най-лошите начини за смъртта на човек.

Да бъдеш погребан жив

Може да предположите,че това е едно затруднение,от което можете да се измъкнете. И те смятат,че това е просто случай на битка за излизане от сандъка. И след това пробиване на пътя към свободата през няколко метра пръст. Това обаче не е точно така. Защото мнозина не разчитат на паника, задушаване, шок и подобни допълнителни елементи.

Въпреки че учените не са съгласни колко дълго можете да оцелеете, ако бъдете погребани живи. Техните оценки варират от 10 минути до 36 часа. Но много малко хора са готови да се включат доброволно за допълнителни тестове в тази област.

Лъчева болест

Не е изненадващо, че умирането от лъчева болест е абсолютно ужасно и има много научни доказателства, които го подкрепят. Жертвите на ядрени оръжия и бедствия са доказателство за историята на начините, по които радиацията може да ви убие. Независимо дали ви удря бързо или бавно, това е болезнен процес.

Радиацията може да ви убие много бавно и болезнено и един от най-зловещите примери за това е смъртта на Хисаши Оучи. След авария в електроцентрала в Япония.

След седмица лекари, които се опитваха да спасят живота му, той ги молеше да спрат и в един момент сърцето му спираше три пъти, само за да се рестартира, след като семейството му ги помоли да продължат да го спасяват. В крайна сметка му бяха нужни 83 дни, за да умре, докато „плачеше кръв“ и кожата му се стопи, докато накрая умря от полиорганна недостатъчност.

  Бездомно момче спасява улично куче без да знае, че то ще му върне услугата по трогателен начин:

Пирокластичен поток

Най-смъртоносната част от вулканично изригване, пирокластичен поток, е облак от газ и вулканичен материал, който се разширява бързо след изригване. Токът се движи толкова бързо, че не можете да му избягате, и унищожава почти всичко по пътя си, тъй като може да достигне температури от около 1000°C.

Това е, което задушава Помпей и запазва телата там точно такива, каквито са били тогава. Въпреки че топлината ще ви убие бързо, последните ви моменти ще бъдат абсолютно ужасни, защото кожата ви ще бъде незабавно изгорена и дори има доказателства, че топлината от пирокластичните потоци е толкова силна, че главите на хората експлодира.

Декомпресия

Добре е, че ние, хората, живеем на земята, защото не сме годни да живеем наистина високо във въздуха или дълбоко под водата и налягането е основната причина за това.

Можем да изследваме най-високите височини и най-тъмните дълбини на нашата планета в херметизирани превозни средства, където вътрешното налягане в кабината е постоянно и може да се оцелее, но ако нещо се обърка, това може да доведе до гибел за пътниците. В самолет декомпресията може да означава липса на кислород или хора могат да бъдат изсмукани от самолета, в зависимост от това колко щети са причинени.

Дълбоко под морето налягането на цялата тази вода, която ви тласка надолу, е опасно и ако излезете от водата твърде бързо, можете да страдате от декомпресионна болест.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *