четвъртък , септември 19 2024

Жена си пуснала слети вежди и мустаци, напук на мъжете. Ето защо:

Необичайният външен вид е често води до обиди и груби коментари, какъвто е случаят с това момиче. Именно такава е реалността за Елдина Яганяк, която има слети вежди и мустаци. 31-годишната жена от Копенхаген често получава погледи от непознати и дори викове, че трябва да ги премахне.

Но тя твърди, че поникналите косми на горната й устна и между очите са благословия. Елдина се чувства разочарована. Понеже се очаква от жените да отделят много пари за външния си вид за епилация в сравнение с мъжете.

Жена-си-пуснала-слети-вежди-и-мустаци,-напук-на-мъжете.-Ето-защо
Източник: MDWfeatures/ Eldina Jaganjac

Откакто осъзнала това, от март 2020 г. Елдина спряла да си скубе веждите, мустаците и вече не се интересува как изглежда или какво мислят хората за нея. Елдина твърди,че мъжете често са крещяли „Оскуби това“ на улицата,добавяйки,че хората се взират в нейните вежди,сякаш има трета глава.

Елдина е готова да разкара консервативно мислещите си ухажьори, които веднага проявят недоволство от външния й вид.

жена-с-мустаци
Източник: MDWfeatures/ Eldina Jaganjac

„Преди да оставя веждите ми да пораснат, усещах, че има минимални опции за това как да изглеждат жените.“, споделя Елдина.

„Подобно на много други жени, и аз се научих да контролирам себе си. Например,преди не се чувствах комфортно да излизам навън. Ако веждите ми не бяха с малки размери,и не можех да ходя на фитнес,ако краката ми не бяха избръснати“.

„Сега избрах да се съсредоточа върху задачите и целите, които трябва да съм изпълнила. И по-малко върху това как изглеждам, докато ги правя и дали хората ме харесват или не.. Защото вероятно никога повече няма да ги видя, а ако пък ги видя,  пак не ми пука“.

  Нищо няма да ви коства! Сложете това малко нещо в портмонето си и ще привлечете богатство и изобилие:
слети-вежди
Източник: MDWfeatures/ Eldina Jaganjac

Тя добавя. „В сравнение с мъжете се очаква да отделим много повече време и пари за външния си вид, само за да се считаме за визуално приемливи в обществото. Особено когато сте на публични места. Ако мъж не се бръсне и не скубе веждите си, никой не забелязва и не коментира и това не е нещо необичайно.“

Независимо от това, Елдина смята редкия си външен вид като предимство, тъй като й позволява бързо да установи дали ухажорът си заслужава времето или не. По същия начин нейните мустаци и слети вежди са лесен барометър, за да се види колко осъдителен е човекът отсреща.

„По-уверена съм, защото вече не се страхувам да изглеждам различно и започнах да чувствам, че мога да правя по-нетрадиционни избори като цяло.“, заявява Елдина.

.

.

.

.


Източник: Svobodnazona.com

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *