четвъртък , септември 19 2024

Котка, която загуби собствените си малки, започна да се грижи за новородени кученца

Повечето животни са надарени с толкова силен майчински инстинкт, че могат да се държат като  майка с малките си . Дори не е задължително да са от един и същи вид.

Такава грижа може да бъде чудесно решение не само за млади животни, нуждаещи се от любов. Добре е и за жени, които са загубили собствените си деца и няма за кого да се грижат. Това се случи наскоро, след като котка, която току-що беше загубила собствените си котенца, реши да стане майка на новородени кученца.

Историята на котката беше публикувана от потребител на TikTok @kiwigirlxoxox. Според жената котката й загубила котетата през март, а скоро след това кучето й родило кученца и котката силно се заинтересувала от тях.

Първоначално собственикът на домашния любимец държеше котката далеч от кученцата. Бързо обаче осъзнала, че с удоволствие ще се грижи за тях.

котката се грижи за кученцата
Екранна снимка

Странно е да го гледаш

Сладкото видео на котката и кученцата е гледано  над 1,6 милиона пъти в TikTok . Можете да видите как котката нежно облизва очарователните кафяви кученца, като тяхната втора майка. Благодарение на това биологичната им майка има малко свободно време за себе си.

„Минаха вече 3 седмици. Котката спи с тях всяка вечер, докато майката на кучето спи на леглото ми“, споделя kiwigirlxoxox във видео в TikTok.

Това видео докосна сърцата на хората и много хора признаха, че котката „парира заедно с кучето“ кученца, които ще бъдат наполовина котки, когато пораснат.

  Акo нe мoжeш дa мe oбичaш, щe тe нaкapaм дa ти липcвaм до болка:

Един потребител на портала помоли собственика на домашен любимец да покаже котка, която спи с кученца, така че беше публикувано второ сладко видео:

В друго видео все още можете да видите как „мама котка и куче“ натискат кученцата в леглото им за дрямка.

„Те са най-щастливите кученца в света с 2 майки, които ги обичат“, коментира един потребител.

Колко сладко. Щастливи сме, че тези кученца имат втори родител, който ги обича . Чудесно е, че тази котка може да се грижи за някого, след като е загубила собствените си котенца.

Споделете тази прекрасна история с други!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *