четвъртък , септември 19 2024

Нашите баби са били императрици: Стар гениален и евтин трик да накарате дрехите в гардероба ви да миришат с години, откри TikTok току-що (ВИДЕО):

Модната инфлуенсърка Джулия сподели супер простия, но гениален трик на баба си в социалните мрежи, с който дрехите ви ще ухаят невероятно до 20 години. Единственото, което не знаят е, че това е стар трик на всички наши баби.

А именно създателката на съдържание в TikTok и Instagram, която публикува под потребителското име @_boringbb_, е получила много подаръци от баба си през годините.

Баба й не само я подари с нейните ретро нощници и рокли, но също така й даде полезна информация за това как да съхранява дрехите си, като същевременно се грижи да ухаят свежи за по-дълго време.

Ето трика да накарате дрехите и дрехите ви да миришат дори на „20 години“ и няма да ви струва много.

– Някой друг вади ли тестерите за парфюми от списанията и ги слага в чекмеджетата, за да миришат добре дрехите ви? Правех го допреди няколко месеца. Преди няколко дни бях в къщата на баба ми, тя се обличаше и извади сапун. Попитах се „защо имаш това там?“ и каза, че така поддържа дрехите й да миришат приятно – разказва Юлия.

@boringbb

You can either buy a petticoat and add extra layers by the waist to achieve this look or just make your own #sewingtutorial #petticoats #sewingtiktok

♬ original sound – Julia

– Предполага се, че ако вземете сапун, този е от лавандула, но можете да използвате и аромат на памук или друг, ще издържи 15-20 години. Нямах представа, но го пробвах няколко месеца и е невероятно. Дрехите ми миришат прекрасно. Непременно опитайте – добави тя.

  3-днeвнa диeтa c кapтoфи и киceлo млякo = минуc 5кг:

В следващото видео Джулия добави, че трябва да проверите дали парчето сапун е опаковано в хартия, а не в найлон.

– Купете сапун, който не е обиден и се уверете, че е опакован в хартия, за да може миризмата да проникне. Можете да ги поставите в шкафове и чекмеджета. Всичко ще мирише много фино и ще продължи дълго време.

Клипът на Джулия очевидно впечатли мнозина, тъй като бързо натрупа над 600 000 гледания. Много потребители искаха да опитат трика, а други откриха, че го правят от години.

@boringbb

This is the 4th grandma design I’ve created. It was by far my hardest project I’ve ever done. I’ll be posting more videos about this dress throughout the week, but this is grandmas reaction to seeing her work come to life. #grandmareacts #suprise #fashiondesign

♬ original sound – Julia



Един потребител отбеляза: „Мога да потвърдя, имах парчета сапун в тоалетката си почти 12 години, след като майка ми ги сложи, когато бях дете.“

Друг потребител написа: „Правя това с всичките си чекмеджета, шкафове и всичко сезонно. 
Той поддържа дрехите свежи и предпазва от насекоми“, пише The Sun.


Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *