четвъртък , септември 19 2024

Първото нещо, което измивате, когато се къпете, разкрива дали сте пламенни в ЛЕГЛОТО:

Ако първо потъркате подмишницата си, вие сте надеждни и много щедри в леглото и най-важното за вас е да угодите на партньора си

Има теория, според която начинът, по който се къпете, говори много за вашата сексуалност, характер и навици. Затова казват, че тези, които първо насапунисват гениталиите си, са много срамежливи, докато тези, които първо си измиват лицето, са егоисти.

ГЪРДИ

Ако първо измиете гърдите си, вие сте практични, не обичате да ви прекъсват и нямате много търпение за хора, които не виждат нещата по вашия начин. Вие сте добър сексуален партньор и с удоволствие опитвате нещо ново в леглото.

ЛИЦЕТО

Парите са най-важното нещо в живота ви и ще направите всичко, за да ги получите. Почтеността и достойнството не са толкова важни за вас. Други хора трудно ви разбират, но тяхното мнение не ви притеснява много. Ти си голям егоист и такъв си и в леглото. 

ПОДМИШНИЦА

Вие сте надеждни и трудолюбиви. Хората ви обичат, защото сте здраво стъпили на земята и винаги искате да помогнете на другите хора. Понякога обаче си създавате проблеми, защото не можете да прецените добре дали някой е честен с вас или не. Вие сте щедри в леглото и за вас е много важно партньорът ви да ви харесва. 

ГЕНИТАЛИЯ

Срамежлив си. Липсва ви самочувствие и хората често ви тормозят. Нямате много приятели, не сте упорити и лесно се отказвате. Но ти си страхотен любовник. Споделяте дълбоки, искрени емоции с много малко хора, но в секса откривате вътрешната си сила. 

  Починал мъж се върна вкъщи след погребението си

КОСА

Вие определено сте артистичен тип. Вие сте най-щастливи, когато се занимавате с хобито си и можете да постигнете повече в живота от другите, защото вашият талант е вашият основен актив. Липсва ви ангажираност, но ще работите неуморно за целта си. Може да се каже, че сте най-добрият в секса, защото искате да угодите на партньора си и сте готови да изследвате. 

РАМЕНЕ

Може да се каже, че сте роден неудачник. Всичко, което започнете, завършва с провал. Хората не ви харесват, затова често сте самотни. Вие сте лош партньор, повърхностни сте в леглото и трудно ще намерите с кого да живеете.

СТОМАХ

Много си среден. Няма съмнение, че имате вътрешна сила, но другите трудно могат да я забележат. Трябва да се научиш да показваш какво носиш в себе си. И си среден в секунди*. Въпреки че фантазирате за различни пози, нямате смелостта да ги приложите на практика. 

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *