четвъртък , септември 19 2024

Ако видите тези символи в чаша кафе, знайте, че нещо ще се обърка: 1 знак се смята за най-злият:

Утайката от кафе може да предскаже както добри, така и лоши неща, а сега ще се занимаем с второто.

Представяме ви знаците, които ако се очертаят в чашата ви, не носят нищо добро.

Имайте предвид още няколко неща. Вторник и петък са най-подходящи за гледане в чашата, докато в неделя и празници не се препоръчва да се занимавате с този вид гадаене. Имате право на 3 желания.

Малкият пръст отговаря за любовните дела, а изключително показалецът за бизнес делата.

Брадва

Брадвата носи проблеми или егоизъм. Ако е от долната страна на чашата, това означава, че ще имате спор с близък човек, най-вече с някой от приятелите или семейството. Ако е от горната страна на чашата – това означава, че ще игнорирате всичко и ще гледате само важните за вас неща.

Пистолети

Пистолетът във всеки случай не представлява нищо добро. На дъното на чашата означава, че се чувствате зле и че с това количество негативни емоции ще ви бъде много трудно да функционирате нормално. Пистолет в средата на чашата означава, че изпитвате гняв или страх от нещо и че спешно трябва да се опитате да се успокоите.

пясъчен часовник

Ако часовникът е в центъра на чашата ви, това означава, че сте много нерешителни по въпрос, който е важен за вас. С други думи, вие сте хванати в капан в някаква житейска пролука и не виждате изход от всичко това.

Ако пясъчният часовник е на дъното на чашата, това е намек, че е крайно време да поправите някои от грешките, които сте допуснали в предходния период.

  Хазяинът влизаше в спалнята й, докато тя не беше вкъщи, и това, което правеше, ужаси всички ВИДЕО:

кръст

Кръстът е преди всичко предупреждение, че ще възникнат проблеми с някои текущи и важни неща в живота ви, независимо дали на бизнес или лично ниво. Може да е конфликт с някого, който ще ви бъде малко по-трудно да разрешите.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *