четвъртък , септември 19 2024

Момиче, което се родило с бяла коса, вече е на повече от 2 години. Как изглежда днес:

През ноември 2018 г. се родило бебе на име Мая Азиз. Момичето е родено с перфектна бяла коса. Тя изненадала целия болничен персонал, но не и майка си, която има абсолютно същата генетична черта.

бебе-с-бяла-коса

За да не се срамува дъщеря й от външния си вид следвреме, майка й започнала да я снима и да публикува тези снимки в социалните мрежи.

майка и дъщеря бяла коса

Жената казва, че е забременяла на 40 години, бременността е била трудна и след 23 часа раждане е направено цезарово сечение.

Мая се появила на бял свят абсолютно здрава, но се отличавала сред всички бебета със снежнобелия кичур коса на главата си.

момиченце-с-бяла-коса

„Още в родилната зала чух хората да казват„ Уау, тя се роди с лъч “,„ Какво модерно бебе “и все повтаряха: „Дай да видя, дай да видя“, спомня си жената.

В момента над 22 хиляди души са се абонирали за акаунта на момичето, които не спират да се възхищават на необичайния й външен вид.

момиче-бял-кичур

„Като дете страдах от тормоз заради външния си вид и следи по тялото си. През цялото си детство и младост се криех зад дрехите и грима. На около 20 години разбрах, че съм уникална. Това ме направи специална“, разказва майката Талита.

момиче-бял-кичур

Затова днес родителите на Мая работят върху това тя да не страда заради външния си вид, а да разбере своята уникалност.

момиче-бяла-коса

„Мая расте и се учи да уважава хората, а аз се опитвам да я науча да се цени. Това е моята мисия като майка ”, казва Талита.

  Тя намаза косата си с какао и онемя ВИДЕО:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *