четвъртък , септември 19 2024

Тези четири зодии имат най-много партньори, преди да се установят:

За тях всяка случайна връзка е път към перфектната, защото се учат от грешките.

Риба

Рибите се привързват лесно и често „падат“ по всеки, който им задържи вратата или им направи искрен комплимент. Те търсят любов и я намират навсякъде, където погледнат. Те ще се влюбват много пъти, преди да намерят човека, който трябва да бъдат, а това означава, че ще трябва да преживеят много разбито сърце и несигурност.

Те ще трябва да се вдигнат от пода и да опитат отново, но не губят надежда, че ще намерят правилния човек, защото един ден наистина ще ги срещнат. Преди това обаче им предстоят няколко провалени връзки, за да намерят това, което винаги са търсили .

Везни

Везните винаги държат сърцето си отворено за любовта, те ще се влюбват в различни хора през целия си живот, защото виждат красота във всеки.

Те пренебрегват своите недостатъци, за да се съсредоточат върху добродетелите на всеки човек около тях. Въпреки че може да не срещнат сродната си душа за известно време, другите им връзки в крайна сметка ще бъдат нещо, което ценят.

Те осъзнават, че не е нужно някой да е постоянна част от техния свят, за да бъде важен, защото мимолетните любови са също толкова красиви. А именно всички тези любови са еднакво решаващи за оформянето на тяхното съществуване. Везните искат да се влюбят толкова силно, че това се случва непрекъснато, но не могат да се сдържат. Те се радват на компанията на почти всички, които срещнат, така че винаги намират нещо, което харесват в хората около тях.

  Суха кожа: Причина, симптоми и как най-добре да се справим с този неприятен проблем:

лъв

Лъвовете искат голяма, вълнуваща романтика – и ще я намерят много пъти в живота си. Те искат да се чувстват желани, затова се наслаждават на времето, когато нещата са свежи, нови и вълнуващи. Лъвовете ще си тръгнат от грешния човек, след като искрите угаснат, но ще се придържат към правилния дори след като фазата на медения месец е преминала.

Но затова може да им отнеме известно време, докато намерят човек, с когото да се привържат и да поддържат връзка с години. Това ще бъде човекът, който ги кара да се чувстват специални, дори когато връзката стане дълга.

зодия Близнаци

Близнаците трябва да проучат своите възможности, защото не знаят веднага какъв тип човек им подхожда най-добре. Те трябва да опитат и да се провалят няколко пъти и да се срещат с хора, които може да са напълно грешни за тях, за да разберат какви качества се възхищават и не могат да понасят в партньора.А именно те се нуждаят от опит, който да ги насочи по-нататък и да им даде възможност да знаят кого търсят. 

Въпреки че може да им отнеме известно време, докато намерят някой, който им подхожда, това не означава, че миналите им любови са били напразни. Те им помагат да предприемат стъпки в правилната посока. Миналите им любови ги учат на важни уроци за това къде трябва да насочат енергията си в бъдеще. Така че не могат да намерят правилния човек, без да се свържат с няколко грешни.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *