вторник , октомври 22 2024

МИСЛЯТЕ ЛИ, ЧЕ ЗНАКЪТ НА ЖЕНСКАТА ТОАЛЕТНА ПРЕДСТАВЛЯВА ЖЕНА В РОКЛЯ? Грешите, това е нещото и е наистина сладко! (СНИМКА)

Когато влизате в тоалетна на обществено място, първо ще търсите табела , която показва зад коя врата е женската, тоест мъжката тоалетна.

Когато влезете в обществена тоалетна , винаги търсите малък знак на вратата, който показва дали тоалетната е за мъже или жени . Тези зодии се различават по различни критерии, но най-често по дрехите, които „носят“.

И вероятно никога не сте се замисляли повече за тази табела, която често е различна, според вкусовете на собственика на сградата. Докато мъжкият знак „носи“ панталоните, женският знак „носи“ роклята и това може да е малко остаряло и ограничаващо сега.

тоалетна, симв
СНИМКА: PROFIMEDIA

Компанията Aksosoft от Аризона, като част от кампания, която иска да изравни мъжете и жените в някои „мъжки професии“, излезе с идеята за нов женски знак за тоалетната и я представи на конференцията Girls in Tech.

Таня Катан от Axosoft твърди, че триъгълникът, който представлява рокля върху табелата за дамската тоалетна, никога не е бил предназначен да представлява рокля.

На новия знак те превърнаха роклята в наметало, така че пише, че жените могат да бъдат супергерои.

„В науката, технологиите, изкуството, математиката, политиката, по улиците и в домовете ни жените често са невидими, неканени или просто заобикаляни. Момичетата и жените, които се интересуват от наука, технологии, механика и математика, са малцинство“, каза компанията.

Кампанията цели да насърчи разговорите за приемането на жените във всяка професия. Става въпрос не само за равнопоставеност на жените, но и за запълване на големия недостиг на работни места в изброените професии.

  "Дете чудо" записва докторантура на 12 години:

Прочетете също

Мъжът приема децата на сестра си, която просто е избягала - тогава съпругата му иска развод

Връзката ви е обречена, ако партньорът ви прави тези неща:

Нито една връзка не е перфектна по простата причина, че хората не са перфектни. Няма …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *