четвъртък , септември 19 2024

Не ви струва нищо да опитате: Ако нямате пари, следвайте тези съвети и портфейлът ви ще бъде пълен с пари:

Във всеки дом има критични места, където се събира негативна енергия и които можем да изчистим от лоши вибрации с различни фън шуй техники.

Банята е едно от най-критичните места във всеки дом, когато става дума за негативна енергия. В това пространство водата се оттича и тече, което според фън шуй може да символизира липсата и прахосването на пари.

За да изчистите банята от негативна енергия, опитайте следните техники:

1. Поправете всичко, което е счупено, изхвърлете всичко, което е счупено

Течащите кранове са знак за финансови проблеми, а счупените неща са магнит за негативна енергия. Поправете всичко, което е счупено в банята и го върнете на първоначалното му място, и не забравяйте да изхвърлите счупените неща, които не могат да бъдат поправени.

2. Затворете вратата на банята

Така че отрицателната енергия, която се събира в банята поради канали, течове и тръби, да не се прояви в други части на къщата, опитайте се да държите вратата на банята винаги затворена.

3. Поставете огледалото на вратата на банята

Този фън шуй трик е трик, който „изтрива“ лошото енергийно влияние на банята и го отразява върху други части на къщата. Това е страхотен трик за потока на енергията чи.

4. Подхранвайте растенията в банята

Зелените растения ще неутрализират лошата енергия, но и ще направят банята ви да изглежда като малък оазис. Най-добрите растения за банята са тези, които понасят висока влажност – тиландсия, аспидистра, филодендрон, папрат, пеперомия или паяк.

5. Винаги поддържайте банята подредена

Най-големият фън шуй магнит е бъркотията, така че се уверете, че имате свободно, открито и чисто пространство във вашата баня. Изхвърлете продуктите, които вече не използвате или с изтекъл срок на годност, не позволявайте да се натрупват ненужни бутилки. Използвайте естествени продукти без химикали за почистване на банята.

  Тази турска манджичка изби рибата просто. Толкова е вкусна, че заминава едно хлебче с нея, внимавайте води до пристрастяване:

6. Спуснете капака на тоалетната чиния

За да намалите загубата на средства и да предотвратите лоша енергия в областта на финансите и кариерата, дръжте тоалетната покрита, когато не я използвате.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *