четвъртък , септември 19 2024

Ако една жена уважава себе си, тя никога няма да толерира тези неща:

Въпреки че всяка уважаваща себе си жена може да бъде сладка и сдържана, това не означава, че търпението ѝ никога няма да свърши. Всъщност при такъв човек два компонента се вписват много хармонично: първо- директност и увереност, и второ- състрадание и нежност.

Факт е, че тези жени привличат погледите на всички не само заради своя външен вид, но и с перфектно поведение.

Ако една жена уважава себе си, тя никога няма да толерира тези неща.

Постоянни конфликти и драми
Уважаващата себе си жена никога няма да търпи хора, които постоянно драматизират нещата и създават конфликти. Такива ситуации са просто непоносими за нея, защото тя стои далеч от подобни глупости. Следователно такава жена никога не клюкарства, не осъжда и не обсъжда всяка стъпка на другите хора.


Освен това, тя разбира, че всеки човек има добри и лоши дни, има сривове, но ако някой е любител на безкрайни драми и се опита да „натовари” емоциите на другите, тя просто си тръгва.

Неуважение
На първо място, тази жена знае, че никой няма право да я унижава или по някакъв начин да я наранява. Ако се интересувате как се справя с такива хора, тогава ще ви отговорим: „Няма начин!“ Тя просто не общува с тях повече от една секунда. Тя не понася неуважителни хора и веднага ги изхвърля от живота си.


Всяка уважаваща себе си жена знае, че ако някой каже нещо обидно и унизително за нея, тогава тези думи характеризират само тези хора, а не нея. Между другото, тя ще защитава всеки друг човек, който е станал жертва на такова отношение.

  Тази рецепта спаси живота ми преди 17 години: Имах тумор на черния дроб и дебелото черво

Когато тя не е оценена
Тя работи усилено, за да постигне всичко, което има в този момент от живота си. Следователно, ако някой се съмнява дали тя е достатъчно добра или компетентна за някаква задача, тази жена ще го приеме като шамар в лицето. Тя няма да каже нищо или да доказва на другите, че не са прави. Тази жена просто няма време или желание за такива неща

Тя ще каже в очите на хората всичко, което мисли за техните действия и думи, и ще отиде на място, където нейните таланти и способности ще бъдат оценени. В крайна сметка всички не може всички да я харесват – тя не е ценна монета. Но тя вярва в себе си, уважава се и ще намери хората, които също ще я уважават и ценят.

.

.

7kefa

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *