четвъртък , септември 19 2024

Какво е да си бавачка на богатите: „Обиколих целия свят с тях“:

Имам собствена стая с баня и съблекалня. Освен това всичките ми хранителни стоки и артикули за лична хигиена са обгрижени. Позволяват ми достъп до техните неща и наистина се разбираме и се наслаждаваме на компанията си, казва бавачката

23-годишната Евелин Сингълтън започна работа като бавачка в богато семейство миналата есен. Тя гледаше сина им Джейкъб по време на ваканцията им и публикува за това в социалните мрежи.

– Кръщението с огън е най-добрият начин да опиша първите си дни като бавачка на пълен работен ден. Миналия септември получих съобщение от жената, която ще стане мой работодател. Майката на Джейкъб ми каза, че първоначално е била привлечена от моя профил, защото той наистина се фокусира върху това коя съм аз като човек, а не просто изброява опита ми като бавачка – казва Евелин.

Когато поканите някого в дома си да се грижи за детето ви, добавя тя, вие искате той да бъде човекът, на когото можете да се доверите, за да служи като модел за подражание, така че за Евелин беше важно да отиде отвъд простото изброяване на предишен трудов опит и споделят интереси и страсти

След като тя се свърза с тях в уебсайта, те говориха по телефона в продължение на час. За нея беше ясно, че семейството търси някой, който е готов да играе активна роля в живота на момчето, а не просто да го пази.

– Попитаха ме какви дейности за развитие планирам и как да наблюдавам етапите на неговото развитие. Това обаждане беше последвано от видеообаждане, което доведе до предложение за работа – казва бавачката.

  Благословията осигурява защита върху детето. Как да благословите детето си:

Семейството живее в Нантъкет, Масачузетс за един месец, но прекарва останалата част от годината в Нешвил.

След като завършва Университета на Южна Каролина през 2021 г., Евелин се премества в Нешвил за работа в компания и осъзнава, че не е подходяща за корпоративния живот, така че напуска след шест месеца.

– През лятото работех като бавачка, но това беше първата ми работа. Според нашето споразумение аз ще гледам Джейкъб през делничните дни от 9 сутринта до 5 следобед, с допълнителни пет часа гъвкаво време на седмица, което може да се използва за неща като вечерни срещи, каза тя.

Нейните задължения включват грижа за Джейкъб, готвене за него и пране, като й се плаща за извънреден труд.

– Бях развълнуван от възможността, но и нервен. Въпреки че ровех в интернет, за да разбера повече за семейството, те бяха непознати и не бях сигурен, че ще се свържем. Накрая разбрах, че ако нещата не вървят, винаги мога да се откажа – добавя Ивелин

Две седмици след като получи предложението, тя отлетя за Нантъкет, срещна майката на Джейкъб на летището и закара до тях.

– Имам собствена спалня, оборудвана с двойно легло, баня и собствен гардероб. Освен това всичките ми хранителни стоки и артикули за лична хигиена са обгрижени. Родителите на Джейкъб винаги са имали отношение „Това, което е наше, е и твое“, като ми позволяваха достъп до техните коли и велосипеди и дори отправяха отворена покана да се присъединя към тях за хранене и дейности в почивните ми дни. Никога няма натиск да се присъединя към тях, но често го правя, защото наистина се разбираме и се наслаждаваме на компанията си – признава момичето.

  Пчелар реши да постави икони в кошерите си, пчелите реагираха така, както никой не е очаквал:

Когато за първи път пристигнаха в Нантъкет, бяха само тя, Джейкъб и майка му. Бащата на Джейкъб все още завършваше бизнеса си в Далас, където живееха преди да се преместят в Нешвил. Всяка вечер, след като Джейкъб си легнеше, майка й и тя сядаха и гледаха телевизия заедно.

– Когато живеете под един покрив с работодателите си, има постоянно предизвикателство да балансирате лично и професионално – казва тя, добавяйки, че познаването на собствената стойност и взаимното уважение е ключът към нещата да работят.

Друг ключов елемент за осигуряване на гладки работни отношения е поддържането на строг график.

– Джейкъб спи добре и често спи по 12 часа на нощ, като се събужда около 7 сутринта. Въпреки че официално започвам работа едва в 9 сутринта, обикновено закусвам с него и семейството му около 8 сутринта. Майката на Джейкъб ми дава пълна свобода в това как аз и Джейкъб прекарваме времето си и имам обширен списък от забавни дейности, които правим. Всеки ден правим една дейност преди обяд и друга следобед, след като той спи. Понякога отиваме на плажа или на местното тренировъчно игрище и удряме топки за голф, докато други дни посещаваме приюта за животни и играем с кучетата там или отиваме в музея – казва Евелин.

Летенето също е част от нейната работа, тъй като семейството на Джейкъб обича да пътува.

– На няколко пъти летяхме с частни самолети, наети за този ден. „Един от любимите ми спомени беше, когато наехме самолет, за да ни лети от Уест Палм Бийч до Кий Уест за обяд и след това се върнахме навреме за вечеря в The Breakers, луксозен курорт“, каза тя.

  Клетвите ни застигат чрез сол и захар, дрехи и пари назаем – Ето как да се предпазите:

В Нантъкет през уикендите, когато е свободна, тя отива на плаж, взема колата си и пазарува или излиза с нови приятели, които е намерила в социалните медии.

– Един дъждовен ден, докато седях вкъщи със семейството си, бащата на Джейкъб ми предложи да публикувам за приключенията си с Джейкъб в социалните мрежи. Той се пошегува, че Джейкъб е толкова сладко бебе , че трябва да го празнуваме. Също така мисля, че бащата на Джейкъб усети, че жадувам да направя нещо с работата си като детегледачка и че трябва да намеря друг изход за енергията си. Идеята му веднага ме плени. Обичам социалните медии и вече бях придобила навика редовно да документирам времето ни заедно и да изпращам снимки на родителите на Джейкъб, така че публикуването на съдържание в интернет беше естествено продължение на това – обяснява бавачката.

Те определят правила по отношение на това какво е забранено, като адреси, определени имена, регистрационни табели или нещо, свързано с бащата на Джейкъб или неговата кариера. Преди да публикува каквото и да било, тя винаги изпраща на родителите чернова, за да се увери, че съдържанието ги устройва.

– Никога не е имало проблем. Откакто започнах да публикувам видеоклипове, хората свалят прозорците на колите си, когато минават покрай нас на пътя и казват „Хей, ти да не си детегледачката в TikTok?“ което винаги ме вълнува. Имали сме и детски марки, които са се свързвали с нас за потенциални партньорства – посочва Ивелин.

Той все още изяснява подробностите, но процент от всички печалби от подобна сделка ще бъде заделен за бъдещето на Джейкъб. И тя също ще получи процент, съобщава Insider .

– Що се отнася до собственото ми бъдеще, никога не съм имала намерение да бъда професионална бавачка. Гледам Джейкъб в Нешвил сега, когато се върнахме от Нантъкет, но тъй като той започва предучилищна, реших да отида на непълен работен ден, за да мога да започна да планирам следващата възможност. И Яков скоро ще стане по-голям брат и ние сме готови и чакаме пристигането на братчето или сестричето му. Вече имам втори акаунт в социалните мрежи за бебето – казва бавачката.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *