петък , септември 20 2024

Пиеш чаша преди сън, а на сутринта коремчето го няма: Чудна напитка изчиства всичко излишно:

Безспорно всеки един килограм надолу е радост за всяка дама, но когато говорим за 5 кг. нещата придобиват по-приятна картинка, особено ако се стяга за почивка на морето! Диетолозите са установили, обаче, че повечето от жените си надписват излишно тегло съвсем нереално ‐ затова по-рядко са необходими изморителни тренировки, пише zajenata.bg.

В днешно време много методи да отслабнете са доказани за ефективни: диета, упражнения, ускоряване на обмяната на веществата. Всички те работят по различни формули, но водят до желания резултат. Както може би сами се досещате – ускоряването на обмяната на веществата е най‐леката и лесна формула.

Днес, в този хубав ден ще ви предложим именно как да ускорите метаболизма си само с едно питие. Голям плюс при избора на този метод за отслабване е, че той няма да ви изтощи. Пийте, живейте и изхвърлете излишните килограми ‐ това е целият принцип. При това напитката гори не само наднормено тегло, но също така натрупаните в червата отрови. Тя засилва общото здравословно състояние благодарение на детоксикацията .

Ето я тайната и чакана рецепта за изгаряща мазнините напитка на основата на джинджифил и лимон:

Пиеш чаша преди сън, а на сутринта коремчето го няма! Чудна напитка изчиства всичко излишно, изядено през деня!ПРОДУКТИ:

1 ч.л. джинджифил на прах 1 лимон 1 връзка магданоз 0,5 л вода 1 щипка канела 1 супена лъжица оцет

ПРИГОТВЯНЕ:

В тенджера с врящата вода добавете всички необходими съставки (магданозът и лимонът се смилат) и варете в продължение на 5‐10 минути. Прецедете получената отвара, изсипете я в подходящ съд и я оставете да изстине. Напитката трябва да се съхранява в хладилник. Пийте я веднъж дневно преди лягане по 150‐200 мл. Това ще ускори метаболизма ви през нощта, както сами ще почувствате – ще се отрази сериозно на теглото ви следващата седмица.

  Домашен убиец на петна: с него чистя съдове, мебели, вътре в шкафа, даже пода! Моментално отмива, всичко блести:

Пиеш чаша преди сън, а на сутринта коремчето го няма! Чудна напитка изчиства всичко излишно, изядено през деня!

Продуктите за вълшебната напитка са подбрани на базата на сериозни изследвания. Лимонът стимулира храносмилането, а преди лягане е много важно в стомаха да не остават тежки храни, тъй като тяхното разграждане се удължава. Магданозът е известен диуретик. Той помага за редуциране на отока и редуциране количеството на интерстициална течност. Не забравяйте, че задържането на вода в организма е силно нежелано.

За легендарните ползи от джинджифила в борбата срещу наднорменото тегло е писано достатъчно. Противовъзпалителните му свойства помагат за премахване на заболяванията на храносмилателната система, както и да се отървете от паразити и токсични натрупвания в дебелото черво. Джинджифилът е еднакво полезен както в суров, така и в изсушен вид.

Другите компоненти съдействат напитката да има ефекта на фантастична отвара. Оцетът ще удължи срока на съхранение, а канелата ще премахне вечерния глад, не позволявайки да се преядем късно вечер с храна. Контролът върху теглото трябва да започне с процеса на регулиране на храносмилането, а не с намаляване на обема на храната. Въздействието върху тялото отвътре – това е най-лекият за психиката вариант.

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *