четвъртък , септември 19 2024

„Съпругът ми и аз правихме любов 365 дни без прекъсване, ето какво в крайна сметка научих от опита“:

След като един ден се погледнах в огледалото, нещо се пречупи в мен, започна разказа си Британи Гибънс, писателка и майка на три деца от Великобритания.

Решила, казва тя, да прави любов всеки ден, 365 дни подред и успяла в това. Тя описа преживяното и разкри какво я е подтикнало към този ход. Беше преди няколко години, но положителните ефекти се усещат и днес.

Това е нейната изповед:

Скоро след третото раждане излязох от ваната и се погледнах в огледалото. Помислих си: „Какво прави майка ми в банята?“. От този момент нататък не исках да съм гол. Изгасих осветлението по време на секс, покрих корема и гърдите си с дрехи и изчаках съпруга ми да излезе от стаята, за да може тя да се преоблече.

Минаха години и нежеланието да показвам голото си тяло започна да ме притеснява. Чудех се дали съпругът ми помни как изглеждам гола. Тогава ми хрумна, че правим секс всяка вечер, в продължение на 365 дни. Дойдох с тази идея след разговор с приятел, който правеше същото, всяка вечер.

Първоначално идеята да правя секс всяка вечер ми звучеше отблъскващо, но и малко интригуващо, защото щеше да ме принуди да гледам голото си тяло всеки ден. Помислих си: „Покривалото ще се премести в един момент и светлините ще останат включени.“ Въпреки че просто исках да легна на леглото, да хапна нещо и да гледам телевизия.

Минаха месеци и започнах да го чакам с нетърпение. Правехме секс и когато бях в цикъл. Сексът стана повече от секс, някои чувства се събудиха. Станахме по-романтични, докосвахме се повече и всяка сутрин се целувахме страстно преди да отидем на работа. Връзката ни става все по-силна и по-добра.

  Намерих чанта в бар и бях зашеметен от това, което имаше вътре.. уау:

Отново се наслаждавах на секса, наслаждавах се на тялото си и най-накрая спрях да крия физическите си недостатъци. Приех, че изглеждам така, както изглеждам. За първи път за мен беше по-важно да правя добър секс, отколкото коремът ми да изглежда по-плосък.

След една година спрях да нося дрехи, когато нямах нужда и ходех небрежно гол до тоалетната. Връзката със съпруга ми и тялото ми се промени невероятно. Сега, три години по-късно, все още правим секс всяка вечер.

От всичко това и двамата научихме колко важен е сексът за щастливия брак. Научих се да бъда по-добра съпруга, по-добра майка и съм по-уверена в себе си, чувствам се добре в кожата си.

И накрая – никога не е ставало въпрос дали някой ме иска, а дали аз искам себе си. И ми отне само година секс, за да го осъзнае, съобщи порталът goodhousekeeping.com.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *