четвъртък , септември 19 2024

Жена проявява доброта към бездомник – години по-късно тя почти не го разпознава, докато..:

Поговорката „Добротата не струва нищо“ не е просто поговорка, а житейски урок. Всички трябва да бъдем по-мили един към друг и да полагаме усилия да се разбираме по-добре.

Тази жена, която работеше като фелдшер, направи точно това и се отплати..

This is Will. 14 years ago he was homeless and addicted to heroin. We met as he was digging in the dumpster looking for…

Публикувахте от Jeanah Nomelli в Четвъртък, 24 октомври 2019 г.

Когато фелдшерът Жана Номели срещна Уил Левенс, той ровеше из кофите за боклук като бездомник . Чувстваше се длъжен да го попита какво го е накарало да се държи така. Тогава Левенс й разказал сърцераздирателната си история.

„Той каза, че съпругата му е починала неочаквано и след смъртта й е опитал хероин – ВЕДНЪЖ и е станал зависим“, спомня си г-жа Номели „Той загуби дома и работата си заради зависимостта си.“

Неговата история трогна Номели, който реши да помогне на този човек. С времето между тях се зародило приятелство. Купила му ботуши и яке, както и 7 долара за личната му карта. Тя искаше Левенс да промени живота си.

Shutterstock

Когато му даде 7-те долара, тя го накара да обещае да не ги харчи за наркотици. Тогава един ден Уил изглежда е изчезнал.

„През годините се чудех какво се е случило с него“, каза Номели . „Чудех се дали е още жив. »

Но се оказа, че този въпрос е на път да получи отговор за нея… Тя беше на бензиностанция и използваше тоалетната. Когато излезе, Уил Левенс я чакаше отвън!

  Избягвайте тези седем храни, които причиняват високо кръвно налягане:

Progress baby!! It feels so good!! I’m so thankful for the trust and encouragement I’ve received along the way while…

Публикувахте от Jeanah Nomelli в Четвъртък, 5 май 2022 г.

„Той беше там със сълзи в очите и ме попита дали го помня“.

Тя не само го запомни, но беше развълнувана да види, че приятелят й се справя толкова добре. Тя каза : „Уил спази обещанието си. Той получи лична карта, работа, а по-късно и жена. Уил също намери благодат в ръцете на нашия небесен създател. Плакахме в средата на магазина, преди да помолим служителя да ни снима. »

Тази сладка история е солидно напомняне колко далеч може да стигне една малко доброта ! Просто да бъдеш до някой, който няма късмет, може да промени целия му живот!

Това е толкова невероятна история за четене. Истории като тази наистина ви напомнят за важността на добротата и как малко помощ може да помогне много за някои хора!

Споделете тази статия, за да напомните на другите колко е важно да бъдете добри и да помагате на нуждаещите се!

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *