четвъртък , септември 19 2024

Тийнейджърка с увреждания печели конкурса Мис Далас с помощта на служебното си куче:

Служебните кучета могат да променят живота на хората с увреждания. Тези специални кучета осигуряват компания и също така помагат на собствениците си да живеят най-добре и да правят невероятни неща.

Такъв е случаят с лоялен голдън ретривър, който помогна на господаря си да спечели короната на тазгодишния конкурс за тинейджъри Мис Далас.

Алисън Апълби, на 17 години, от Шърман, Тексас, има епилепсия и аутизъм, но това не й попречи да участва в тазгодишния конкурс за тийнейджъри Мис Далас, въпреки че никога преди не е участвала в такъв конкурс.

Една от целите му беше да представи хората с увреждания на сцената на конкурса, като по този начин докаже, че скептиците грешат.

Минувач, който стоеше там и чу разговора ни, каза: „Не можете да направите това, защото сте инвалид, а момичетата, които участват в конкурси, не са инвалиди“, спомня си Алисън за KTEN .

Влизането в конкурс беше страшно ново преживяване за тийнейджърката: тя каза на Fox News Digital , че е купила роклите си три дни преди конкурса и „нямаше представа какво се случва с нея. чакаше“, за разлика от много други кралици на красотата, които прекарайте години в подготовка.

Но за щастие Алисън не беше сама – тя имаше много специален спътник до себе си на всяка крачка.

Този спътник беше Брейди, нейният голдън ретривър и служебно куче в тренировка. Тъй като Алисън беше диагностицирана с епилепсия преди две години и след като поиска куче, предупреждаващо за пристъпи, тя получи Брейди през 2021 г.

  Да имаш такава дъщеря е истинско щастие. 4-годишно момиченце спасило майка си:

Публикувахте от Alison Appleby в Неделя, 17 април 2022 г.

Брейди ще бъде от безценна помощ на Алисън: той се е научил да предупреждава другите, когато Алисън получава припадък, и да носи лекарства и закуски, когато кръвната захар на Алисън е ниска. Но освен това той се оказа лоялен и привързан спътник.

„Той почти не ме е напускал, откакто го взех“, каза Алисън пред Fox News Digital. „Той е най-добрият ми приятел и сме неразделни. »

„Все още бях ужасена през цялото време“, каза Алисън за преживяването на конкурса за красота, „но това, че Брейди беше до мен, го направи много по-лесно. »

„Той е моята опора през всичко това. »

Публикувахте от Alison Appleby в Неделя, 17 април 2022 г.

Бет Епълби, майката на Алисън, каза, че е щастлива, че дъщеря й има служебно куче до себе си: „Не бях нервна, защото тя има Брейди, който се грижи добре за нея, каза тя на KTEN.

И въпреки че е сравнително нова в конкурсите за красота, Алисън разцъфтя и спечели сърцата на съдиите с отговорите на интервютата си.

„Алисън наистина спечели целия конкурс в интервюто“, каза директорът на конкурса Дженифър Ортис пред Fox News. „Тя беше просто невероятна – начинът, по който говореше, беше много умна, много комуникативна с нашите съдии.“

„Тя е феноменална жена по целия път.“

И в крайна сметка Алисън беше зашеметена, след като беше коронясана за победител в състезанието. И не само тийнейджърът получи корона, но конкурсът дори получи специална корона за Брейди!

Победата на Алисън беше още по-сладка, тъй като тя сподели момента с вярното си куче: „Когато коронясаха Брейди, сърцето ми се сви – сърцето ми се разтопи напълно“, каза тя пред Fox News.

  „Мамо, ще се оправиш“, насърчаваше двегодишно момиченце майка си по време на раждане (СНИМКА):

След победата си, Алисън ще се състезава в конкурса Мис Тексас Тийн следващия май. Когато не се състезава, Алисън участва в благотворителни дейности: стрелец с лък за програмата за развитие на юношеската олимпийска стрелба с лък, Алисън е част от екип, който събира средства за пациенти с рак. Тя също е доброволец към Асоциацията на Алцхаймер.

This is what pageants are about. Having fun and supporting each other. Watch the reaction to the winners. These girls are beautiful inside and out

Публикувахте от Miss Dallas Pageant | Miss Dallas Teen Pageant в Вторник, 18 октомври 2022 г.

И като спечели конкурса Мис Далас за тийнейджъри, Алисън беше модел за подражание за тийнейджъри с увреждания, доказвайки, че всичко е възможно.

„Не позволявайте на вашите неуспехи да ви накарат да се откажете от мечтите си“, каза тя. „Не е нужно да се отказваш от живота само защото имаш болест.“

Каква вдъхновяваща история! Поздравления за Алисън и нейното вярно куче Брейди за тази невероятна победа. Споделете тази невероятна новина!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *