четвъртък , септември 19 2024

По-добре не ги ядосвайте: 3-те най-жестоки зодии сред жените:

Според астрологията при раждането всеки човек придобива определени черти на характера, характеристики на поведението и стратегия за общуване с околните. Затова хората от еднакви зодии могат да си приличат толкова много. Една от най-ярките и трудни за скриване черти на характера е гневът. Не всеки може да го покаже в пълна степен. Астролозите споделят кои са най-жестоките и зли жени според знака на зодиака. По-добре е да не изпитвате нервите на тези дами за тяхно добро.

Овен – жените са жестоки към враговете

В тълпата не е трудно да забележите представители на първия знак на зодиака. Те са ярки, игриви и общителни. Техните естествени лидерски качества е невъзможно да се скрият, а жените Овен дори не се опитват и да го направят и не правят опит.

Как обаче не може да се скрие жестокостта. Представителите на знака са непримирими и упорити, когато са засегнати техните интереси.

Жените Овен са готови да защитават своята гледна точка до последно. Те не се интересуват от възрастта, пола и авторитета на събеседника. Често казват нещо очевидно излишно, но Овните са готови на всичко, за да докажат правотата си. Те демонстрират такава студенина, че никой няма да се усъмни в тяхната жестокост.

Жените Рак са зли, когато се засягат чувствата им

Може много да се говори за емоционалността на дамите от тригона на Водата, както добро, така и лошо. Раците са грижовни, сладки и чувствени. Но те са точно такива, докато не се обидят.

  Една приятелка ме почеpпи със супа топчета, но по много по-модерна рецепта. Много ми хареса:

Представителите на знака са много жестоки с тези, които са ги наранили. Няма значение дали е било умишлено или случайно. Жените Рак са в състояние да отмъстят, така че думите им да потънат в душата за дълго време.

При скандали те бързо пламват, точно като кибрит. Разрушителният огън може дори да „убие“ взаимоотношенията. Раците са много жестоки и зли с онези, които ги предават. Те няма да простят, ако осъзнаят, че са ги използвали.

Скорпионите са много жестоки и зли

Те са ярък пример за това, че е по-добре да не ядосвате жена, особено ако е Скорпион.

Магнетичен, но „убийствен“ поглед бързо ще вразуми нарушителя. Той ще бъде наказан още преди жената Скорпион да отговори и да изкаже мнението си.

Въпреки че дамите от тази зодия се отличават с жестокост, това не намалява броя на техните фенове. Винаги има такива, които са готови да дадат сърцето си на Скорпиона и да дадат всичко, което тя поиска. Ето как се отразява на мъжете вродената привлекателност и харизма на представителите на знака.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *