четвъртък , септември 19 2024

Брутално убийство на куче насред улицата: „Измъкна го от колата и го застреля в главата! Куршумът можеше да удари всеки“:

Невероятно събитие в центъра на Фойница в понеделник вечерта: мъж в кола примами куче да дойде при него и след това го застреля в главата: 

Асоциацията за защита на животните и околната среда Фортуна от Фойница съобщи  за това безсърдечно убийство в центъра на града, на улицата.

„Пишем това с ужас и голяма горчивина, която в момента е в нас и думите не могат да го опишат. Само си представете какъв „човек“ може да направи нещо подобно, да се прибере спокойно вкъщи, да заспи И да се държи, сякаш нищо не се е случило. мъж отвори прозореца, примами кучето, извади пистолет и го простреля право в главата. След това просто продължи. След сигнала дойдохме на място и заварихме ужас“, посочват от сдружението. 

На мястото на жестоката екзекуция пристигнали ветеринарен лекар и полиция, а тялото на кучето било транспортирано за аутопсия. 

„Този път искрено се надяваме, че човекът, който е извършил подобно престъпление, ще понесе отговорност за това. Представете си само някой да кара нощем през града и да стреля с пистолет в населено място. Това е достатъчна причина да се притеснявате и този куршум може са удряли някой от вас!“, предупреждават от сдружението и апелират към обществеността да им помогне да разкрият извършителя, за да бъде наказан. 

Снимката долу не е за хора със слаби сърца!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ovo pišemo s grozotom i velikom gorčinom koja je trenutno u nama, a riječima se opisati ne može.Zamislite samo kakav "…

Публикувахте от Udruženje za zaštitu životinja i okoliša 'Fortuna'- Fojnica в Понеделник, 12 юни 2023 г.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *