четвъртък , септември 19 2024

НА 10 ГОДИНИ НАМЕРИХ КУТИЯ С НАЙ-ГОЛЯМАТА СЕМЕЙНА ТАЙНА: Десетилетия по-късно открих ИСТИНАТА и животът ни се промени ЗАВИНАГИ:

През 1964 г. току- що родено дете изчезва от родилно отделение в Чикаго . Скоро е проведено най-мащабното разследване в историята на този американски град, но без резултат. Година по-късно полицията открива момче, отговарящо на описанието на изчезналото дете. Покрусените родители раздадоха душата си и отпразнуваха завръщането на мъника си. Те съхраняваха изрезките от вестници за отвличането, тайна колекция от травматичното събитие, в една кутия.

Десетилетия по-късно обаче жестоката истина излезе наяве… Нищо не беше такова, каквото изглеждаше!

Невероятно отвличане насред родилно отделение

Историята на Пол Фрончак започва през април 1964 г., когато майка му Дора Фрончак го ражда в болница в Чикаго. Само няколко часа по-късно жена, представяща се за медицинска сестра, отвлече новородения Пол! След като персоналът трескаво претърси болницата, трябваше да се изправи пред истината – бебето го нямаше. Те се свързаха с Честър Фрончак, бащата на момчето и съпруг на Дора, за да му съобщят опустошителната новина и да го помолят да каже на жена си.

Преследването на Пол Фрончак беше най-мащабното в историята на Чикаго! ФБР и местната полиция, към които се присъединиха 175 000 пощенски служители, претърсиха 600 домове в деня, в който бебето беше отвлечено! Докато органите на реда издирваха изчезналото момче, съкрушените родители се обърнаха за помощ към медиите. „Моля ви, върнете ни детето“, молеше Дора с надеждата похитителят да се смили.

Изглеждаше невъзможно момчето да бъде намерено. Полицията подчерта, че формата на ухото на групата и кръвта са единствените улики, които имат. Над 10 000 бебета са прегледани с надеждата едно от тях да е Пол, но за съжаление – не е така.

  Кoгaтo нeщo ce oбъpкa и вcичкo e c глaвaтa нaдoлу, пoмнeтe тeзи 8 нeщa:

Семейна среща

Година по-късно полицията открива изоставено дете в Ню Джърси с насинено око, което според тях отговаря на описанието на Пол. Щом Дора видяла момчето, тя заявила, че това е той. Семейството отново беше заедно.

Когато Пол бил на 10 години, той открил добре пазена семейна тайна. Докато търсел коледни подаръци, той се натъкнал на кутия, пълна със съболезнователни писма и пожълтели вестникарски статии. „Майка моли похитителя да върне бебето“, е едно от заглавията на статиите във вестниците, които Пол открива, след като скоро разбира, че става дума за него. Той изтича при майка си, за да му разкаже всичко, което се е случило, но Дора не беше в настроение да обсъжда тази част от семейната история.

„Да, ти беше отвлечен. Намерихме те, обичаме те и това е всичко, което трябва да знаеш“, каза Дора на сина си, като даде да се разбере, че това е всичко, което той ще разбере от тях. Пол обаче спасява противоречивите статии във вестниците.

Години наред Павел беше погълнат от съмнения

Докато расте, Фрончак постепенно научава повече за този съдбовен ден. Самият той стана баща през 2008 г. Искаше да знае дали полицията е права – наистина ли беше изчезнало бебе?

Пол Фрончак прекарва десетилетия в чудене дали наистина е свързан с двойката, която го е отгледала. „Години наред исках да направя ДНК. Не защото не бях щастлив, а защото исках да знам истината. Някак се отлагаше. Винаги намирах причина да не го направя. Не исках да нараня тях, но дойде време, когато трябваше да разбера истината“, каза той.

  Семейство изоставя куче с разбито сърце - оставено да се оправя само, защото стана "твърде голямо":

В крайна сметка Пол купи ДНК през 2012 г. и Дора и Честър неохотно се съгласиха да направят това изследване. Резултатите показаха, че Пол не е тяхно дете! За пореден път това семейство влезе в новините и Фрончакови бяха бесни на Пол и не разговаряха с него цяла година.

Истината е разкрита и кутията на Пандора е отворена

След новината, че Пол всъщност не е момчето, отвлечено от болница в Чикаго през 1964 г., ФБР възобнови случая. Повече от две години по-късно, през 2015 г., Пол Фрончак разкри, че е роден като Джак Розентал през октомври 1967 г. и има сестра близначка Джил. И Джак, и Джил изчезнаха като бебета.

Фрончак научава, че биологичната му майка е тежка алкохоличка и че баща му се е върнал от войната в Корея с травма и агресивно поведение. Притеснен, че нещо ужасно се е случило с неговия близнак, Фрончак става обсебен от разкриването на истината.

„Биологичните ми родители наистина не бяха добри хора. Благодарен съм, че ме изоставиха, защото това ми позволи да бъда с Фронкакс. Те спасиха живота ми“, каза той пред BBC.

Какво се случи с истинския Пол Фрончак?

След години на търсене друг домашен ДНК тест разкри мистерията на истинския син на Фрончакови. Кевин Бати от Мичиган направи тест, който показа, че е свързан с Дора и Честър Фрончак. Той всъщност беше новородено, изчезнало от болница в Чикаго! Жената, която е отгледала Кевин, е починала преди години, така че никой не знае как Кевин е стигнал от родилния дом в Чикаго до малък град в Мичиган.

  Полезен трик: Знаете ли, че iPhone имат скрита камера:

През декември 2019 г. Дора говори с изчезналия си син Кевин Бати; тя искаше да знае какъв живот има той. Те планираха да се срещнат, но за съжаление времето не проработи за тях – Кевин почина от рак през април 2020 г.

Тази история крие и трето мистериозно изчезване; какво се случи с Джил Розентал, сестрата на момчето, което стана известно като Пол Фрончак.

„Всичко, което чух от други членове на семейството ми, ме накара да осъзная, че аз и моята сестра близначка Джил сме били малтретирани, пренебрегвани и в крайна сметка изоставени. И ако не са я убили, тя все още е някъде там“, каза Пол, който все още е интензивно издирвайки сестра си.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *