петък , септември 20 2024

Фризьорът съветва: НИКОГА не правете ТОВА, след като сте боядисали косата си:

Не е тайна, че нежните създания изключително много държат на това винаги да изглеждат по ослепителен начин. Колкото и вредни да са, то боите за коса са предпочитани от всяка дама, държаща на външния си вид.

Какво обаче би могло да настъпи, ако не слушате внимателно съветите на фризьора, след като сте боядисали косата си? Днес сме се посветили на това да ви разкажем какво е важно НИКОГА да не правите след подобна процедура.

Как да предпазим цвета на боядисаната коса през лятото Лятото е сезонът на безкрайните нощи, дългоочакваното прекрасно време, прекарано на брега на морето, усещайки под краката парещия пясък…

Прочети повече Забравете за измиване на косата 24 часа след боядисване Това е правило номер едно, което ако решите да не спазвате, рискувате да съсипете прическите си. Дори косата ви да се омазнява бързо, проявете търпение и изчакайте да минат минимум 24 часа.

Нека не забравяме, че боядисването представлява мощен химичен шок за косата и на нея са й нужни поне две денонощия, докато се възстанови.

Топ фризьор посочи най-фаталната грешка, която съсипва косата Забравете за измиване с гореща вода Още едно нещо, за което много трябва да се внимава. Забравете за високата температура на водата.

Трябва да знаете, че когато косата се намокри, нейната еластичност се увеличава. Това се дължи до голяма степен на температурата на водата. По този начин пигментът може да изчезне, без да сте успели да му се порадвате.

  Гастритът може да доведе до по-висок риск от рак на стомаха, ето как да го разпознаете:

За предпочитане е да миете косата с хладка вода след боядисване. Искате да боядисвате косата си у дома: придържайте се към тези 10 правила Домашното боядисване на коса е често срещана и позната процедура за много жени днес. Трябва да сте наясно, че има много рискове за ваши… Прочети повече Никога не влизайте в басейн без шапка Сложете си шапка, покриваща цялата коса, преди да се потопите в плувния басейн.

Освен това е нужно да разнесете равномерно по цялата коса малко количество балсам, който допълнително да я защити от хлора.

ТОП фризьор посочи грешките, които всеки допуска при избора на прическа Ползвайте единствено специализирани продукти Косата се нуждае от много грижи, особено ако сме от хората, които веднъж в месеца се подлагат на боядисване.

Нужни са ни шампоани и маски, чието действие е подхранващо. Не забравяйте за тях, ако искате да се чувствате красиви и привлекателни 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата!

източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *