петък , септември 20 2024

На какво ли не е готова една майка за щастието на детето си:

Каролина Джиралдели от Бразилия била изумена да види уплашеното изражение на лицата на лекарите, израждали бебето й. Тя разбрала, че нещо се случва, а впоследствие с мъжа й научили, че синът им Енцо има „вроден меланоцитен невус“, който кара участъци от кожата да потъмняват.

Въпреки че знаели, че в бъдеще той ще се сблъска с много трудности заради външния си вид, те били решени да го подкрепят и да бъдат до него на всяка крачка.
На какво ли не е готова една майка за щастието на детето си 1

Вярно, всеки, който срещали, трябвало да свикне с факта, че лицето на Енцо не е като на всички останали. Каролина и съпругът й, от друга страна, решили още с раждането му, че ще приемат увреждането му и няма да се опитват да го крият. За тях Енцо бил невероятен – точно такъв, какъвто е.

Въпреки това майката на Енцо признава, че й е било трудно да гледа как всички наоколо гледат на сина й „със съжаление, презрение, страх и понякога отвращение“. Нямало как да не забелязва блуждаещите погледи на хората, които срещали по улицата и често трудно ги понасяла.

Каролайн и нейният съпруг никога не са карали Енцо да се чувства различен и са се отнасяли с него по този начин, защото той си е точно такъв: нормален. Каролина направила всичко възможно да покаже на детето си, че той не е по-различен.

На какво ли не е готова една майка за щастието на детето си 2

Затова майката с помощта на грим направила сходно родилно петно на лицето си. След нанасянето на грима Каролина изглеждала невероятно. Преди това тя приемала и дори обичала родилния белег на сина си, така че искала да го усети върху себе си поне за малко.

  Kолата е вредна за пиене, но ще останете учудени колко полезна e в ежедневието на човек:

Гордата майка с гордост носела белега на лицето си на Деня на майката, за да почете човека, който й позволил да се наслади на този специален ден. Каролина никога няма да забрави реакцията на Енцо, когато се прибрала у дома и малкият я видял. Тя описва ситуацията по следния начин:

„Когато се прибрах у дома, реакцията на Енцо беше чист възторг, макар и да не разбираше нищо.“

През този ден Енцо и Каролина си направили колкото се може повече снимки и си прекарали страхотно заедно. Каролина казяа, че много хора са я гледали по различен начин, когато е станало време да отиде на работа, но тя е останала спокойна, тъй като не е чувствала нищо друго освен гордост от малкия си син Енцо.

В този ден щастливата майка била гримирана чак до лягане, но усещанията, които изпитала с такава следа на лицето си, все още не я напускат – това е изблик на любов и гордост към нейния красив син Енцо. И доказателство, че една майка е готова на всичко за своето дете.

.

.

.

.

Източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *