четвъртък , септември 19 2024

Майка слага грим на лицето си, за да имитира родилния белег във формата на сърце на дъщеря си :

Когато Анджелика се роди на 6 май 2018 г., тя изглеждаше абсолютно зашеметяващо. Имаше красив нос с копчета, прекрасни очи и петно ​​от портвайн във формата на сърце на лицето си.

Майка й, Мариана Бауъринг, каза, че докато много от приятелите и семейството й приемат рожденото петно ​​на Анджелика, все още има хора, които смятат за необходимо да коментират външния вид на дъщеря й.

„Най-лошият коментар, който съм получавал онлайн, е от някой, който пита дали лицето му е било бутнато на тиган. По същество той казваше, че лицето му изглежда изпържено“, каза г-жа Бауъринг пред Mirror .

Unfortunately when I first did this makeup look to look as beautiful as Angelica she was asleep for the night, so today…

Публикувахте от Marianna Lattas в Понеделник, 18 май 2020 г.

Мариана разкри, че дъщеря й е била обект на обидни забележки, описани като „отвратителни“ и „с недостатъци“. Жестокостта и безчувствеността на тези думи само увеличиха трудностите, пред които е изправено това семейство, но тяхната устойчивост и решителност да преодолеят тези препятствия в крайна сметка доведоха до забележителна трансформация.

Въпреки грубите коментари, г-жа Бауъринг прави всичко по силите си, за да гарантира, че Анджелика расте, знаейки, че е красива такава, каквато е.

Наскоро тази 27-годишна майка реши да се гримира и да нарисува върху лицето си копие на родилния белег на 5-годишната си дъщеря.

My bright eyed babies ❤️

Публикувахте от Marianna Lattas в Вторник, 7 юни 2022 г.

„Идеята ми хрумна по време на Деня за осведоменост за васкуларния родилен белег, когато хората се насърчават да нарисуват сърце на бузите си“, каза г-жа Боуъринг, според The ​​Epoch Times . „Първоначално направих само сърцето с грима си, а след това си помислих защо да не отида докрай и да направя портвайна на Angelica.

  Салвадор отвори затвор за над 40 000 души~~

Wanted to be as beautiful as my daughter so I did my makeup to look exactly like my little stunner! She’s still prettier…

Публикувахте от Marianna Lattas в Събота, 16 май 2020 г.

Мариана беше изненадана, когато някои хора предположиха, че петната по лицето на дъщеря й ще избледнеят с времето, докато други предположиха, че Анджелика може просто да ги покрие с грим, ако иска.

Тези забележки само засилиха болката и разочарованието на майката, която се чудеше защо дъщеря й трябва да крие естествената си красота, вместо да я приеме.

Тази история е сърцераздирателно напомняне за суровата реалност, пред която са изправени хората, които не отговарят на общоприетите стандарти за красота, но също така подчертава важността на приемането и любовта към всички хора, независимо от техния външен вид.

От самото начало нито г-жа Бауъринг, нито съпругът й вярваха, че родилният белег на дъщеря им е нещо, от което да се срамуват. Ето защо те работят активно, за да разберат, че това е нещо, което трябва да се празнува.

Преди „белега по рождение“, г-жа Боуъринг облече петното от портвайн на Анджелика в блясък, за да „го накара да блести“.

Децата, които имат петна от портвайн по лицата си, са изложени на риск от развитие на други здравословни проблеми, но Бауъринг каза пред TODAY, че Анджелика е в добро здраве.

„Децата, които имат петна от порт по лицата си, са изложени на риск от развитие на други здравословни проблеми, но Бауъринг каза пред TODAY, че Анджелика е в добро здраве. „Просто имаме нужда от редовни прегледи, особено за очите му, тъй като глаукомата може да бъде проблем.

  Той спаси 10 души в горящия влак, гърците го наричат земен ангел – вижте повече за него:

Анджелика, ти си абсолютно прекрасна. Не позволявайте на никого да ви казва обратното.

Мариана, благодаря ти, че си невероятна майка и че винаги показваш на дъщеря си, че родилният й белег не е необичаен.

Споделете тази прекрасна история във Facebook.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *