четвъртък , септември 19 2024

Жени, не симулирайте оргазъм, направете това и ще получите най-голямото удоволствие от секса, апелира лекарят:

Секс експерт говори за симулирането на оргазъм и призова всички жени да спрат да го правят, тъй като това почти сигурно ще се отрази негативно на тях, връзката и партньора.

д-р Канвал Бава, който се смята за любимия секс лекар на Америка, казва, че много жени се чувстват принудени да симулират оргазми, защото искат да угодят на партньорите си.

Но лекарят твърди, че въпреки че много изследвания показват, че жените често имат проблеми с постигането на оргазъм или изобщо не могат да го постигнат, актьорството носи повече вреда, отколкото полза.

– Влияе негативно и на двамата партньори. Мъжът си мисли, че прави всичко както трябва, а тя е нещастна, защото не получава удовлетворението, което заслужава. Това води до раздяла на партньорите и подкопава доверието и интимността в отношенията. Смея да твърдя, че човек предпочита да знае какво прави грешно, отколкото да му играеш – каза тя.

Тя също така заяви, че скорошно проучване на над 2000 жени установи, че само 52% казват, че редовно достигат кулминация по време на секс, а друго проучване установи голяма разлика между мъжете и жените, тъй като само 64% ​​от жените казват, че са имали оргазъм по време на секс. , спрямо 91% от мъжете, пише Daily Star.

Тя добави, че това е ясна индикация за несъответствието в изживяването на оргазъм между половете

– Важно е жените да бъдат честни за своите желания и нужди в секса. Те трябва да работят с партньора си, за да открият какво работи и за двамата. Така че, вместо да симулирате оргазми, обсъдете открито нуждите си и ще имате по-пълноценно сексуално изживяване – заключи д-р. Бава.

  Слагам 1 капка и прозорците стават невидими от чистота и няма търкане с часове:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *