четвъртък , септември 19 2024

Какво се случва с коремните мазнини, когато ядете банани в продължение на 4 дни:

Думата „диета“ има негативна конотация и аз лично не съм й голям фен. Но така наречената „бананова диета“, която днес се подкрепя от много диетолози, е различна.

Продължава само четири дни и може да ви помогне да загубите до 4 килограма. Не само това, но яденето на много банани подобрява храносмилането и придава на кожата ви повече блясък. искаш ли да го пробваш Ето как :

Докато други диети ви отегчават и отнемат енергията ви, банановата диета засища глада ви, а също и апетита ви за сладко. И най-хубавото е, че можете да ядете колкото искате банани, защото не е нужно много, за да се почувствате сити.

Ползите за здравето от бананите

Бананите са 74% вода, но фруктозата и въглехидратите в тях им дават репутацията на най-слабото звено в семейството на плодовете и горските плодове. Техните ползи за здравето обаче далеч надхвърлят всички негативи.

Въглехидратите в бананите са невероятен източник на енергия. Например, много хора ядат банан точно преди тренировка, което им дава енергията, от която се нуждаят за върхова физическа ефективност.

Източник на изображението: Shutterstock

започнете банановата диета

Започнете, като донесете вкъщи няколко ръце банани. Това са единствените неща, заедно с водата и млякото, които ще консумирате през следващите четири дни. Най-хубавото е, че можете да ядете банани под всякаква форма. Смесете ги с мляко, за да направите смути. Нарежете ги и ги сложете в купа или ги замразете за студена закуска. По време на хранене изяжте около три банана и яжте още един всеки път, когато почувствате глад. В началото може да почувствате лек глад, но тялото ви бързо ще свикне.

  Компрес от счукано зеле при непоносима болка и подуване в ставите:

Какво се случва с тялото, когато следвате тази диета

Тъй като тялото ви няма да получава никаква друга храна, вие ще почиствате и елиминирате токсините за четирите дни. Пийте много вода, за да постигнете максимален ефект. И не се безпокойте. Тъй като бананите съдържат серотонин или хормона на щастието, настроението ви ще остане високо през четирите дни и ще загубите както течности, така и мазнини, особено около талията.

Източник на изображението: Shutterstock

Източници: Healthy Dietpedia , Диетичен наръчник, freedieting , Отслабване

Когато чух за тази диета, бях скептичен. Но след като загубих почти девет килограма за няколко дни, трябваше да го споделя. Идеален е за хора, които искат бързо да прочистят тялото си. Моля, споделете го!

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *