четвъртък , септември 19 2024

Отвратителна снимка на училищен обяд става вирусна – началник дава стряскащ отговор какво представлява:

Обядът в училище е нещо, което много от нас ще си спомнят с умиление. Това е шанс да общуваме с приятели, да споделяме клюки за училищния живот и най-накрая да изядем това ястие, за което сме мислили цяла сутрин.

Процедурата за обяд работи по различен начин в различните страни, но като цяло родителите очакват определено ниво на качество, когато става въпрос за това, което се сервира на децата им. Ние не искаме звездата Мишлен, но в същото време не искаме децата ни да ядат боклук.

Помислете за собственика на тази снимка, очевидно направена в училище в Дюбоа, Пенсилвания, САЩ, преди три години. Излишно е да казвам, че това предизвика много вълнение във Facebook. Съдържанието ? Снимката очевидно изобразява какво е сервирано на ученик за обяд…

Според Daily Mail самото изображение се превърна в сензация онлайн. Местната телевизионна станция WJACTV съобщи за историята, като се смята, че въпросното ястие е било сервирано в училищна трапезария.

Кредит: Facebook

Както можете да видите, съдът е тъмно сиво-кафяв на цвят, като по повърхността му се виждат малки мазни точки.

Районният училищен окръжен началник д-р Люк Лансбъри каза на WJACTV , че причината за цвета на храната е, че е била приготвена на висока температура. Също така отговори на въпроса какво всъщност трябва да бъде.

„Работниците в хранително-вкусовата промишленост сготвиха бургерите до 170 градуса, когато обикновено трябва да се готвят само до 155 градуса“, ​​каза Лансбери пред WJACTV .

„Вероятно бургерът е бил препечен и много вътрешни съставки са изплували на повърхността при това ниво на топлина. 

Въпреки че г-н Lansberry беше убеден, че училището не е направило нищо лошо, той призна, че училището ще премахне хамбургерите от менюто.

  Нещо страшно се случва с цената на яйцата у нас – търговците на популярна верига ни взеха за мезе~~

„Нашият мениджър за хранителни услуги се свърза с щата, за да ги уведоми за ситуацията и да изясни, че вече няма да приемаме този продукт в областта, само за да сме сигурни, че имаме храна с добро качество“, каза той.

Можем само да се надяваме, че децата ще получават по-добра храна в бъдеще!

Shutterstock (Фото изображение, хората в изображението нямат връзка с историята)

Какво мислите за хамбургера, който биха сервирали на ученик? Кажете ни в секцията за коментари.

Междувременно споделете тази история, за да можем да продължим дебата!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *