четвъртък , септември 19 2024

3 пози в секса възбуждат най-бързо всеки мъж, заради тях той просто ще ви обожава:

Известно е, че мъжете обичат секса във всеки един смисъл, но има определени пози, които ще ги възбудят повече, отколкото могат да си представят, всичко това благодарение на игри, доминирани от егото им.

Заради тези три пози в секса всеки мъж ще ви обожава.

Секс под душа

Всеки мъж си търси повод да види мокрото тяло на жената, особено ако може да го докосне. Поканете го под душа и му позволете да ви докосне в същото време, докато водата нежно масажира кожата ви. Ако имате огледало в банята, не се колебайте да се погледнете в него. Увереността му ще се повиши, когато види, че се справяте толкова добре.

Орален секс

Въпреки че това не е точно поза в тесния смисъл на думата, със сигурност може да послужи. Ако мъжът е проявил интерес да го събудите с орален секс и нямате нищо против, изпълнете фантазията му и засилете егото му.

Разширена мисионерска поза

Въпреки че има много вариации на тази тема, тази, която повишава егото на мъжа, е поза, в която партньорът ви може да види какво прави. Кръстосайте краката си върху раменете му и го оставете да лежи на дланите си до вас.

 Гледането на самото действие и в същото време изражението на лицето ви ще има много стимулиращ ефект върху мъжа, а въздишките ви ще говорят повече от хиляда думи.

  Тези, които ЯДАТ ПО-МАЛКО, наистина ли ЖИВЕЯТ ПО-ДЪЛГО? Ето какво казва науката:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *