четвъртък , септември 19 2024

Не е добре да продължавате да го носите: Какво да правите със сватбената си халка, ако се разведете

Разводът е събитие в живота, което отнема време, за да преодолеете. Разбира се, има и по-важни неща, с които да се занимавате, но ще дойде време, когато ще помислите какво да правите с брачната си халка. Това са предложения, които ще ви помогнат да вземете правилното решение и да направите това, което наистина смятате, че трябва с вашия брачен пръстен.

1. Можете да носите годежния пръстен, но оставете сватбената халка настрана

Ако наистина искате, никой не може да ви принуди да не носите брачна халка след развод. В други ситуации обаче сватбената халка не трябва да се носи. 

Що се отнася до годежния пръстен, вие сте свободни да продължите да го носите от другата ръка, в комбинация с други пръстени и като част от стила. Можете просто да започнете да се отнасяте към него като към всяко друго бижу, което имате. Все пак съветът е да бъдете силни и да се опитате да преодолеете това, което ви се е случило, както и да оставите нещата в миналото.

2. Съхранявайте го в кутия за бижута, която не отваряте често

Може да ви е трудно да се отървете напълно от годежния си пръстен и сватбената халка, така че можете да ги съхранявате в кутия за бижута, която няма да отваряте всеки ден. Още по-добре е да го отворите само когато не ви пука. Има хора, които просто обичат да пазят определени предмети, които ги свързват със спомени, така че това не е лоша идея, ако сте един от тези хора.

  В червата ни има 1 кг живи бактерии – нахранете ги! Лекар разкри какво да ядем през деня и какво – вечер за силен имунитет:

3. Направете друго бижу от тях

Ако обичате бижута, можете да претопите вашата сватбена халка или годежен пръстен в друго бижу. Това може да бъде висулка, съвсем различен пръстен или колие. 

Тази стъпка се решава предимно от жени, защото искат да променят символиката, но все пак имат този предмет и го използват, за да направят нещо красиво от болезнен спомен. При мъжете ситуацията е малко по-различна и вероятно едва ли някой мъж ще се сети и ще реши да претопи златен брачен пръстен, за да го продаде или просто да го прибере.

4. Продайте бижута

Винаги има последната възможност да продадете бижутата си на купувач на злато. Следователно, някой, който абсолютно не иска да носи или пази сватбен пръстен под каквато и да е форма, може да реши да го продаде. Купуването на злато е добър вариант за всеки, който иска да се отърве от старите спомени.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *