петък , септември 20 2024

Нещо ново и „диво“: Това са топ съвети за страстна любовна игра:

Четенето на еротични текстове заедно може да бъде изключително интимно и ще ви помогне да се настроите за секс. Това може да бъде и забавен начин да разнообразите нещата за двойки, които не са близки един с друг

1. Започнете като бъдете добър партньор извън спалнята

– Обичайното разбиране за любовната игра се отнася до това, което правим непосредствено преди същинския полов акт. Но любовната игра всъщност включва всичко, което сте направили през деня, което е довело до секс. През деня трябва да покажете на партньора си, че ви е грижа, като изпълнявате задачи, които ще улеснят живота му и се разбира, че не правите нищо, което може да е причина за кавга, като нарушаване на обещания или други подобни – съветва секс терапевтът Том Мъри.

2. Разкрийте извратените си фантазии един на друг

– Играйте на „бутилка истина“ и споделете своите перверзни и най-скрити фантазии с партньора си. След това изберете вечер, в която ще опитате нещо. Понякога малко насърчение може да помогне много за отприщването на вашата сексуалност и страст . Ако е необходимо, съгласувайте правилата преди действието и започнете да се забавлявате – казва секс терапевтът Назанин Моали.

3. Стимулирайте всички сетива

– Сетивата ни карат да присъстваме в момента. Например, докато се целувате, слушайте дишането на партньора си, опитайте се да разберете по какъв начин реагира в очакване на целувката. Усетете мекотата на кожата, текстурата на езика… Чувствеността издига любовната игра на съвсем ново ниво – казва сексологът Гуди Хауърд.

24 часа

4. Повдигнете настроението със секси съобщения

– Можете да започнете любовната игра дори преди да се срещнете очи в очи. Психическата стимулация преди същинската среща е силно подценена. Намекнете какво ще направите на партньора си, когато най-накрая се видите, измислете горещи игри заедно или си пратете секси снимки. Всичко това ще събуди желание у вас, така че в момента на срещата ще има истинска експлозия от страст – казва Робин Уилсън-Бийти, секс педагог.

  Рецепта на деня: Ловджийски шницели в сос се топят в устата и бягат от масата бързо като дивеч:

5. Направете себе си недостъпен

– Тъй като целта на любовната игра е да увеличи сексуалното желание, понякога можете да постигнете това, като покажете на партньора си, че не винаги сте на разположение. Можете също така да изпращате съобщения, описващи всичко, което няма да се случи. Този вид закачки могат да събудят страстта дори и в най-студените – казва сексологът Лорънс Сийгъл.

6. Играйте покер за сваляне

– Всеки знае за покера за изтегляне, но малцина го използват преди играта. Тези и подобни игри могат да подправят любовната ви игра и са чудесен начин да добавите малко игривост и смях към всичко – съветва секс педагогът Ева Блум.

7. Открийте кои стресори намаляват желанието ви и се отървете от тях

Мнозина се фокусират върху повишаване на възбудата и нещата и методите, чрез които постигат това. Но е важно да се посветите на неща, които намаляват възбудата и сексуалното ви желание. 

24 часа

След като се справите с нещата, които намаляват желанието ви, вие също ще забележите увеличаване на спонтанността в живота си.

8. Обективирайте се взаимно

– Обективизирането се превърна в мръсна дума, но виждането на партньора ви като сексуален обект е необходимо, за да създадете желание за секс. Разбира се, никой не иска да бъде просто обект за секс, но хората са сложни и многослойни, така че започнете да ги обективизирате, за да стимулирате желанието, а след това си спомнете другите качества, които партньорът притежава – казва Мъри.

9. Къпете се гол

Да бъдеш гол във водата може да бъде супер секси, а ако си на почивка, ще те насърчи да бъдеш палав. Просто се уверете, че никой не ви вижда.

  Отидох в дома на майка ми без предупреждение и като отворих вратата с моя ключ, бях зашеметена от това, което заварих! Няма да повярвате:

10. Четете еротика заедно

Четенето на еротични текстове заедно може да бъде изключително интимно и ще ви помогне да се настроите за секс. Това може да бъде и забавен начин да разнообразите нещата за двойки, които не са близки един с друг.

24 часа

11. Намалете скоростта

– Може да е лесно да бързате със секса, но бързането на удоволствието може да се окаже контрапродуктивно. Забави. Целувайте се няколко секунди по-дълго, докосвайте се, масажирайте, кулминацията ще бъде по-силна по-късно, отколкото ако сте направили всичко бързо – казва Максуел Роуз.

12. Експериментирайте с температурата

– Ако играете с различни температури, ще стимулирате нервните окончания и ще увеличите възбудата. Можете да играете с кубчета лед, восък и други подобни – заключи Назанин Моали за Huffpost .

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *