петък , септември 20 2024

Майка намери мистериозно послание в бутилка, написано преди 135 години, под дъските на пода:

Майка, която изкъртила дъските на пода, открила мистериозно послание в бутилка, написано сякаш още през XIX век. Посланието в бутилка, което съдържало ръкописна бележка, било открито, след като Ейлид Стимпсън помолила майстори да й помогнат да изкърти пода.

Подобна находка показала бутилка с послание в нея, датираща отпреди 135 години, което означава, че викторианският артефакт е бил там повече от век, преди водопроводчикът да го извади. Водопроводчикът Питър Алън изрязал дупка в пода, за да довърши работата си, преди да забележи бутилката, която скоро била извадена от мястото си на почивка.

Вътре в прашната бутилка уиски имало бележка от 6 октомври 1887 г. – послание, което било тайно скрито в продължение на десетилетия под пода на имота в Единбург.

Бележката, намерена под дъските на пода, гласяла: „Джеймс Ричи и Джон Грив положиха този под, но не изпиха уискито. 6 октомври 1887 г. Който намери тази бутилка, може да си помисли, че нашият прах се разнася по пътя“.
Двойката останала зашеметена от находката, а Ейлид заяви: „Трябваше да преместим радиатора от едната страна на стената до другата.

„Водопроводчикът дойде и започна да реже дупка и каза, че ще бъде малко кошмарно, тъй като има под върху под. После слезе по стълбите и каза: „Вижте какво намерих в дупката, която току-що направих!“. Беше доста вълнуващо.“

Водопроводчикът Питър добави: „Всичко е малко странно, но каква находка! Мястото, където направих дупка в пода, е точно там, където се намираше бутилката, което е безумно и толкова случайно.“

  Колко яйца влизат в сместа за палачинки? Запомнете това и никога няма да сбъркате, а те ще се получават перфектно всеки път:

За съжаление, за да се доберат до бележката и за да не я скъсат, се наложи да разбият бутилката, за да извадят парчето, написано от Ричи и Грийв.
Ейлид изчакала двете си деца, на осем и десет години, да се върнат у дома, за да отвори бележката.

Тя добави: „Сега си мисля, че трябва да запазим бележката и да я заменим с наше собствено послание, което да бъде открито от бъдещите поколения.“

.

.

.

news.novinibg

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *