петък , септември 20 2024

Какво говори за вас начинът, по който седите? Ето как седят лидерите и как седят смирените хора:

Всеки човек има определена позиция, в която най-често сяда и в която се чувства най-удобно и именно от нея може да научим нещо за неговата личност и склонности в живота.

Дръжте се изправени, докато седите

Вие сте волев и уверен в себе си човек. Почти никога не се колебаете относно ходовете, които правите в живота, или решенията, които искате да вземете. Обичате да знаете всичко и да държите всичко под контрол. В същото време сте много уверени и лоялни. Ще се радвате да помагате на другите и да бъдете опора в трудни моменти.

Облегнал си се на стол

Вие сте чувствителни и симпатични и никога не сте безразлични към чувствата на другите хора. Внимателни сте при вземането на решения и сте склонни да анализирате. Преди да вземете важно решение или да започнете нов проект, вие дълго изучавате ситуацията, съпоставяте детайлите и претегляте причините за и против…

Вие се навеждате напред

Тази поза е характерна за хора, които лесно се увличат и се интересуват от различни неща. Вие сте умерено любопитни и отворени към нови запознанства. Умеете да ласкаете другите, умело правите комплименти и умеете да хвалите събеседниците си, ако сметнете за подходящо.

Седнете със събрани крака

На пръв поглед може да изглеждате като студен човек, но когато хората ви опознаят, виждат, че сте съвсем различен – мил, общителен и искрен. Вие сте директни, когато става дума за сериозни неща и обичате да се придържате към набелязания план. Вие сте точен и педантичен.

Седнете с кръстосани глезени

Вие сте решителни и често проявявате лидерски умения. Винаги се опитвате да сте добре информирани и обичате да държите всичко и всички под контрол. Ето защо ви наричат ​​командир или ви критикуват, че винаги давате заповеди. Вие сте отворени за нови приятелства и склонни към ревност в любовна връзка.

  Тoплa вoдa cутрин нa глaднo - лecнo oтcлaбвaнe 3 кг зa 3 дни:

Краката са един над друг

Може да се каже, че сте скромни, малко срамежливи и често се чувствате неудобно в компанията на непознати. Едва ли бихте могли да се наречете конфликтен човек. Склонни сте да криете емоциите си, така че може да изглеждате затворени за другите.

Ръцете са скръстени на гърдите

Вие сте сериозни и имате силен характер, а мислите ви се отличават с дълбочина. Често имате съсредоточено изражение на лицето, малко замислено и предпочитате това пред лъчезарна усмивка. Въпреки че се чувствате уверени, не обичате бързо да се отваряте пред другите и да показвате кои сте всъщност.

Длани между краката

Вие сте много нежен, чувствителен и добродушен. Не пренебрегвате проблемите на другите, реагирате мигновено и правите всичко възможно, за да им помогнете. В същото време сте донякъде срамежливи и често се съмнявате в думите и действията си.

Дланите ви са на коленете

Вие сте очевиден лидер, много самоуверен и ясно показвате на другите. По правило тази поза е често срещана при съсредоточени хора, много по-често, отколкото при разсеяни хора. Не се страхувате да поемете отговорност за себе си, не само за собствените си решения, но и за решенията на другите хора. Не се страхувате от проблемите и бързо намирате начин да ги разрешите.

Длани на преплетени гърди

Може да се заключи, че сте много чувствителни, импулсивни, открити и отстъпчиви. Винаги се опитвате да бъдете оптимисти и обичате да споделяте своя оптимизъм с други хора. Когато говорят с вас, другите хора получават вдъхновение и положителна енергия. Ето защо почти никога не сте сами.

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *