петък , септември 20 2024

Запомнете името на 17 годишния младеж – Николай, той спаси две давещи се деца:

17 годишният младеж, който към момента е в 10 клас в средно училище „Константин Петканов“ е бил в една обща компания с две деца на възраст от 8 и 14 години, които са братя, с една майка и различни бащи, предават от флагман.бг

Николай започва своя разказ, с това че с още 7 момчета са се уговорили да отидат заедно на плаж. Единият от компанията е именно по-големият брат, който първоначално заявил, че ще дойде сам, но после взел и малкото си братче, само на 8.

Заедно влезнали в морето, което било бурно, искали да се радват на вълните. По-малкото братче също изявило желание да влезе във водата. Ники продължава, че го изкарал, тъй като го било страх за живота му, но момчето се върнало обратно във водата. Като друга мярка – Ники отправил забележка, тъй като предвид възрастта му, вълните са били опасни за живота му.

Цялата компания излязала, но когато Николай се обърнал, за да види братята, те били до тетраподите, а вълните са ги удряли. И веднага решил да се претече на помощ. Признава, че за малко е могло да се удави. Едвам се измъкнал невредим от водата. Решил да се обади на 112.

Заедно с още едно момче отишли на тетраподите, заедно хванали двамата братя. Държали ги до пристигането на помощта.
Николай допълва, че въпреки опасното море, той е тренирал близо две години плуване, поради което не изпитвал страх от бурните вълни. Щастлив е, че двамата братя са добре.

  Само на 2 години тя е провъзгласена за най-красивото дете в света – Вижте как изглежда днес на 13 години:

Родителите му са наясно със случилото се и също са го поздравили за смелата и адекватна постъпка в такава ситуация.
По случая подробности дадоха и от полицията. Двамата братя са прегледани в УМБАЛ Бургас, където са им направени всички необходими изследвания. Заключението е, че нямат вътрешни наранявания, а общото им здравословно състояние е добро.

Двамата ще бъдат освободени от болничното заведение, като ще им бъде назначено домашно такова. Двете деца живеели при своя баба, тъй като майка им работи в чужбина.

За пред баба си, двамата са казали, че отиват на плаж, заедно с бащата на малкото братче.

.

.

.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *