петък , септември 20 2024

Тя е най-известната любовница и е спала със сто женени мъже

Гуинет Лий (48) публично се обяви за сериен прелюбодеец

През последните 10 години тази британска вдовица е била с повече от 130 мъже, като досега няколко пъти попада във фокуса на световната преса, най-вече защото говори открито и без притеснение за сексуалния си живот и навика си да спи с женени или заети мъже.

„Съпрузите, които са отегчени, отчаяно се нуждаят от малко забавление. Животът е твърде кратък, за да останем в скучна връзка в продължение на 40 или повече години“, каза Гуинет, както съобщава британският „The sun“, цитиран от Topnovini.eu.

В момента Гуинет има афери с трима женени и богати мъже. Тя открила, че един от тях е собственик на хотела и скучае вкъщи с жена си.

„Правим любов цяла нощ и се наслаждаваме на шампанско, стриди и ягоди“, каза тя.

Тя разказа и как обича да получава подаръци от любимите си.

„Подаръците са в изобилие. Получавам бижута, дрехи, художествени картини… Не искам нищо от това, те просто го правят, защото ме обичат. Аз съм различен тип жена. Аз съм международна бизнес жена , много от тях имат жени, които са майки и си стоят вкъщи“,

Между другото Гуинет започва да се „среща“ с женени мъже през 2008 г., когато съпругът й умира и скоро след това решава да направи кариера от всичко това.

  Докато някои гладуват, други изхвърлят: Изхвърляме 5000 камиона с храна всяка година:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *