четвъртък , септември 19 2024

Скърбящият баща се самоуби от „преданост и любов“, след като остави сина си в гореща кола:

Баща от Вирджиния, САЩ, се самоуби, след като разбра, че случайно е оставил малкия си син на задната седалка на гореща кола. Той посегна на живота си в акт на „преданост и любов“, каза семейството .

37-годишният Арън Бек се самоуби, като се застреля в същия ден, когато 18-месечният му син Андерсън почина, след като го остави в колата си. Трагичният инцидент е станал на 28 юни в Честърфийлд, Вирджиния.

Съкрушеното семейство на Аарон каза, че скърбящият баща е „пожертвал живота си за сина си в акт на дълбока преданост и любов“.

https://twitter.com/fox3news/status/1544499947231379458?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1544499947231379458%7Ctwgr%5E2321e798b9e965856c29f1cd5c632d798ba9614a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fes.newsner.com%2Ffamilia%2Fpapa-se-suicida-por-devocion-y-amor-tras-dejar-a-su-hijo-en-un-auto-caliente%2F

Според източници, близки до полицията, полицията пристигнала в дома на Арън и открила колата, паркирана на алеята с все още отворена задна врата и празна седалка на детето.

По-късно малкият Андерсън е намерен мъртъв в имота, докато Арън е открит в гориста местност зад къщата си, мъртъв от огнестрелна рана.

Според New York Post бащата и синът споделиха некролог, че Андерсън е „умно малко момче“, което „събира семейството си и е силно обичано от родителите си и цялото семейство“.

И добавиха, че Аарон е „щедър, мил, любящ и нежен със сина си. Неговата безкористна любов е свидетелство за бащинство и добро сърце.“

Страница на GoFundMe досега е събрала повече от 7000 долара, за да помогне на близките на Арън и Андерсън да покрият разходите за погребението.

На страницата те пишат: „ Във вторник сутринта се случи опустошителна трагедия, която за миг отне баща и син от моя скъп приятел. Въпреки че някои разходи са покрити, това не е нещо, което може да бъде правилно планирано. Този GoFundMe стартира, за да облекчи част от финансовото бреме от плещите ви. Благодаря ви много за вашата подкрепа през тази невъобразима трагедия. 

  По препоръка на дерматолозите: Витамин C и ниацинамид обещават гладка и сияйна кожа:

Полицейският служител на окръг Честърфийлд Крис Хенсли каза пред репортери: „Това е ужасяваща трагедия на толкова много нива и сърцата ни са със семейството и приятелите.“

„Но трябва да се възползвате от възможността да накарате хората да осъзнаят колко е важно превозните им средства да бъдат проверени.“

Бихме искали да отделим това време, за да напомним на всички наши читатели да проверяват отново превозните си средства, когато пътуват с малки деца.

Моля, споделете тази статия, за да си припомните още веднъж предпазните мерки, които трябва да вземете, когато пътувате с деца и домашни любимци.

Моля, оставете коментар, ако искате да изпратите любящо съобщение до семейството на Арън и Андерсън в този ужасен момент.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *