четвъртък , септември 19 2024

Мистерия обви родопско село: Жители разказват за много странни неща:

Древно пролетно изцеление се е практикувало на каменните „операционни легла“, намиращи се в Ягнево – махала на родопското село Бенковски.

Притеснени граждани многократно съобщавали за паранормални явления и духове. Полицията не може да реагира. Няма закон и обяснение за случващото се,пишат от news.novinibg.

Там има десетки скални образувания, дело на човешка ръка, с неизвестна ритуална функция. Хора с паранормални способности от Германия, посещавали района през 2012 година.

Те споделили фантастични истории за предназначението на мегалитите, дело на напреднала цивилизация.

На едно място са изсечени две легла, в които човек ляга като в калъп. Според описанието, което медиумите дали, на едното преди 12 хил. години слагали болен човек, а на другото – здрав.

Със специални уреди и ритуали се преливала енергия от 12 други човека, държащи кристални черепи. Така много често дори смъртници възкръсвали, разказвали хора с духовно зрение отвъд времето и пространството.

Скално – култовият комплекс край с. Бенковски – известен и като Каменния град – включващ и скалният феномен Гъбите, е голям праисторически светилищен комплекс с издълбани в скалите ниши и улеи, който се намира на 12 км от Златоград по пътя за Кърджали.

Изграден е върху естествени вулканични скали, където се наблюдават и зооморфни фигури сред множеството скални вкопавания, изсичания и пещери.

Предполага се, че мястото е използвано активно за свещенодействия и от населяващите региона тракийски племена през Желязната епоха.

  Тези хора не бива да стават кръстници на детето ви – носи лош късмет:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *