четвъртък , септември 19 2024

Двойка скрила парите си в двора, увити във вестници. След години ги изровили и ахнали:

Да се печели от депозит в банка е невъзможно. Често лихвените проценти, предлагани от финансовите институции, са малко под инфлацията. В резултат на това растящите цени постепенно намаляват реалната покупателна способност на парите,пишат от sosnovini.eu.

Депозитите в банката обаче позволяват да си съхраняваме пари. Този инструмент за съхранение е чудесен за всички онези, които не знаят как да работят с борсата и не планират да инвестират в други проекти. Едно семейство обаче решило да пази банкнотите си по различен начин.

Семейство бизнесмени от Китай успяло да натрупа около 2 милиона юана за няколко години работа. Започнали да се чудят как да си пазят средствата.

Първо двойката решила да вложи пари директно в банката. По-късно обаче се отказали от тази идея. Повод за това били слуховете за кражба на депозити.

Алтернативни средства

Съпрузите намерили стари вестници у дома и увили в тях всички налични банкноти. Но и това не ги успокоило. Бизнесмените започнали да се страхуват от кражби. Тогава взели уникално решение. Изкопали доста впечатляваща дупка в двора на собствената си къща, преместили там всички вестници с пари и ги покрили с пръст.

Неочаквани загуби

Веднъж дъщерята на двойката имала нужда от пари. Момичето се обърнало за помощ към родителите си. Двойката изровила съкровището си и установила, че повечето от банкнотите са повредени.

Някои банкноти по време на престоя си в земята изгнили и се превърнали в прах. Други просто се окислили. Повечето от спечелените пари станали неизползваеми.

  Майка я покосява рак и знае, че никога няма да се омъжи - затова най-добрата й приятелка й „предлага брак“:

Семейството събрало всички запаси и побързало да се обърне към банката за помощ. От финансовата институция им казали, че могат да спасят само една четвърт от всички банкноти. Останалите пари са загубени.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *