четвъртък , септември 19 2024

Имате ли бенка на това място? Народните поверия гласят, че носи планина от пари и късмет:

Сред индусите има вярване, че бенка на определена част от тялото означава просперитет и щастие в бъдеще. Формата, големината и цветът на бенките също оказват влияние, интересна е и ведическата интерпретация.

Според Ведите това са 12 места, където е добре да имаш младост, защото това представлява богатство, повече пари и възможност за чести задгранични пътувания.

1. Бенка на дясната буза

Човек, който има бенка на бузата си, ще придобие голямо богатство много скоро след брака си.

2. Бенка над устната

Младежта, прочута от Синди Крауфорд, е младост, характеризираща се с упорити и упорити хора, които постигат целите си по-лесно от другите и следователно забогатяват по-бързо от другите хора.

3. Бенка близо до носа

Ако бенката е на носа и точно до него, има голяма вероятност собственикът на този прайд да бъде богат човек. Хората с бенка на носа ще преживеят успех, здраве и бизнес успех в живота.

4. Бенка на петата

Младите хора не са често срещани на това място, но хората, които ги имат, са склонни да пътуват много. По-често близо до родния ви град, но пътуването си е пътуване, нали? Разбира се, пътуванията през океана също не са рядкост за този човек.

5. Бенка на талията

Този много изискан младеж има наистина специални хора. Въпреки че собствениците на бенки на талията се чувстват недоволни и неспокойни през по-голямата част от живота си, защото винаги се стремят към нещо по-голямо, същите тези хора често ще бъдат много успешни и ще постигнат много.

  Цяла България говори за този директор на болница: Подкара линейка, за да спаси ранена жена:

6. Бенка между очите

Така нареченото „трето око“ през повечето време бележи богатство и удовлетворение от живота. И най-важното, собствениците на бенки между и над очите ще пътуват в живота.

7. Бенка на дясната длан

Ако сте от тези, които имат бенка на дясната ръка, тоест на дланта, ще вкусите богатство в живота. Важно е обаче и къде се намира този младеж. Ако се намира в горната половина на дланта, лесно ще получите богатство, а ако бенката е в долната част на дланта, все пак ще трябва да поработите малко, но ще бъде успешно.

8. Бенка на брадичката

Въпреки факта, че хората, които имат бенка на брадичката си, не са склонни да общуват с голям брой хора и да общуват като цяло, те ще бъдат щастливи и ще имат балансиран живот.

9. Бенка близо до пъпа

Тези хора са истински късметлии, защото ще преминат през живота по по-лесен начин и ще стигнат до важни неща. Но собствениците на тази бенка са много рационални в разходите си.

10. Бенка от дясната страна на гърдите

Хората, които имат младост на това място, ще се радват на спокоен живот с много благословии.

11. Бенка близо до ухото или от дясната страна на лицето

Независимо дали бенката е близо до ухото или по краищата на бузата, собствениците на такива бенки ще имат пълноценен и богат живот. Разбира се, условието е бенката или бенките да са от дясната страна на лицето.

12. Бенка на малкия пръст

Няма значение дали е на малкия пръст на дясната или лявата ръка, собствениците на тези бенки просто ще се радват на живота и може би дори ще обиколят целия свят!

  „Аз съм на 21, а дъщеря ми е на 15: нейните учители никога няма да ме вземат на сериозно“:

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *