четвъртък , септември 19 2024

Жена слезе от кола, обясни, че изпитва болки, седна на задната седалка и почина:

64-годишна жена е загинала при катастрофа на Околовръстното в София. Катастрофата е станала след 20.00 часа. Инцидентът е станал на разклона за Банкя.

След катастрофата жената е слязла от колата, обяснила я, че болят гърдите, седнала е на задната седалка, където е починала. На място тече оглед.

Още криминални новини:

Тежка катастрофа е станала посред нощ в центъра на София. Луксозен джип Brabus Мерцедес G класа с германски номера се е ударил на ул. Алабин, на 100 метра от пл. „Македония“. Това става ясно от снимки, публикувани в социалните мрежи.

На кадрите се вижда как има големи щети по предната дясна част на возилото, а полицейска лента го е оградила. Виждат се и няколко съборени ограничителни колчета, а дясната предна гума на джипа е направо „откъртена“.

Все още не е ясно дали и колко са пострадали при инцидента и каква е причината.

Полицай е бил нападнат и бит до Сточна гара в Пловдив. До екшъна се стигнало след катастрофа на пътя. Униформеният не бил на работа. Качил се в такси.

По време на движение по бул. „Цар Борис Трети Обединител“, преди Тунела, таксиметровият автомобил бил приближен и изпреварен от друго возило, в резултат на което се стигнало до катастрофа.

Виновният за инцидента не спрял, а продължил по пътя си. Таксиметровият шофьор го последвал, за да види и запише регистрационния номер. На кръстовището на Сточна гара двете коли отбили в страни, до автобусна спирка.

Тогава полицаят и шофьора на колата слезли. Служителят на реда опитал да се легитимира със служебната си полицейска карта, но в този момент виновният за катастрофата започнал да го удря по главата в областта на лицето с шамари и юмруци. Побоят спрял едва когато полицаят влязъл обратно в таксито, пише „Марица“.

  Всички използваме тези 4 народни лека, но не знаем, че повече вредят, отколкото помагат, разкри кардиологът:

Тогава биячът се качил обратно в колата си и отпрашил с мръсна газ. На мястото пристигнали медицински екип и полицейски автопатрул, а на следващия ден било издадено и съдебно-медицинско удостоверение за нанесените в областта на главата удари.

В резултат от побоя служителят на реда изпитвал силни болки.

Завел иск за обезщетение в общ размер на 10 000 лв.,

В крайна сметка магистратите одобрили молбата му. Виновният шофьор е осъден да заплати 10 бона на полицая, както и близо 2 бона за разноски и такси по делото.

източник

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *