петък , септември 20 2024

3-годишно момче загина в автомобилна катастрофа на път за собствения си рожден ден – почивай в мир:

Като родител, няма нищо по-важно за вас от вашето дете и да се уверите, че детето ви се чувства като празнувано. Това семейство преживя ада, когато незабравим ден се превърна в кошмар.

Те трябваше да празнуват рожден ден , но вместо това се оказаха, че планират погребение. Каква сърцераздирателна история.

Малкият Джосая Толеафоа беше на път за Play City, за да отпразнува третия си рожден ден с други деца, когато се случи трагедия. Малкото дете беше блъснато с кола на паркинга на Play City, което е закрито място за партита за деца в Чула Виста, Сан Диего.

Свидетел на цялото сърцераздирателно изпитание сподели , че майката на Джосая плачела истерично, докато парамедиците се опитвали да спасят живота на малкото момче. Усилията за съжаление не се отплатиха, тъй като Джосая почина в детската болница в Ради.

Shutterstock

От полицията съобщиха, че 36-годишният водач на автомобила е останал на място и е съдействал. Според полицейското управление, наркотиците и алкохолът не изглежда да са изиграли роля в инцидента .

Членове на семейството използваха социалните медии, за да създадат страница GoFundMe, за да помогнат за покриване на разходите за погребението на Джосия. Те описаха момченцето като сладко и любящо. „Джосая събра семейството – неговата невероятна УСМИВКА, ЛЮБЕЩО СЪРЦЕ просто донесоха РАДОСТ във всяка стая. Нямаше време да го видя да прави невероятни неща. ЗНАМ, ТОЙ ЩЕШЕ ДА ПРОМЕНИ СВЕТА“, написа Татяна Толеафоа, която се представи като лелята на момчето.

Shutterstock

Тя добави причината за стартирането на кампанията: „Правим тази gofundme, за да помогнем с разходите за погребението на моя сладък племенник и услугите за малкия ангел, който докосна толкова много животи по толкова много различни начини, преди да бъде призован в Рая. Всяка сума би помогнала, всичко. Толкова сме благодарни, че имаме любящо семейство и приятели, които са с нас и ни обичат през тази ужасна трагедия и искаме да можем да го накараме да си почине, за да се сбогуваме и никога да не забравяме малкото момче, което обичаше с огромно сърце.

  Учени доказаха, че човешкият мозък е биологичен компютър, а душата е програма, която не умира:

Собственикът на Play City потвърди, че дарява 2000 долара на семейството на Джосая и че наемодателят също отговаря на дарението му.

Случаят в момента се разследва, но все още няма задържани във връзка с инцидента.

Това е толкова сърцераздирателна новина. Изпращаме нашите съболезнования на семейството на Джосия Толеафоа, тъй като те скърбят. Моля, присъединете се към нас, за да запазите семейството в мислите и молитвите си.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *