четвъртък , септември 19 2024

2-годишно момиче срещна болен питбул в приют за животни и отказа да си тръгне без любящото животно:

Питбулите са една от най-малко осиновяваните и най-неразбраните породи. Ние обичаме тези нежни кучета, но разбираме, че репутацията им е оформена от малтретирането им или последващата агресия. Това малко момиче нямаше да позволи на всички стереотипи да повлияят на чувствата й към един космат приятел.

Източник: Youtube

Няма нищо толкова чисто като връзката между децата и техните домашни любимци. Понякога дори изглежда, че имат свои собствени методи за общуване или разбиране помежду си.

Когато „G“, едно очарователно двегодишно момиченце, срещна питбул в приют, в който отиде с майка си, това беше любов от пръв поглед. Детето веднага се влюбило в болното куче и убедило майка си да прибере животното като ново попълнение в семейството. 

Източник: Youtube

Във видео, майката на младото момиче обяснява:

„Тя посочи кученцето, което се тресеше отзад. Дъщеря ми искаше да се срещне с нея повече от всяко друго куче в приюта този ден. Тя нямаше име. Вонеше на краста и от носа й течаха сополи. И G каза, „мамо, този“, тя ме помоли да „пусна кучето навън, имам нужда от помощ“. 

Тя се паникьоса и отказа да ходи, когато се опитахме да я изведем. G взе каишката и беше толкова търпелив с нея.

Когато питбулът бил пуснат от клетката в приюта, младото момиче проявило невероятно търпение към уплашеното животно. На новите приятели беше разрешено да общуват в кошара в приюта. 

Източник: Youtube

Те тичаха заедно и се сближиха веднага. G използва роклята, която носеше, за да изчисти слузта от очите на кучето и да избърше хремата си.

Майка й обясни, че момиченцето изрекло фразата „Куче е болно, има нужда от помощ“ малко след като срещнали питбула.

  4 места в България, където се сбъдват всички мечти и желания:
Източник: Youtube

Галете кучето непрекъснато, давайки му безкрайни прегръдки и целувки, въпреки че животното не е в никак приятно състояние. Майка й беше удивена от добротата й. 

Кучето от приюта беше върнато обратно в клетката, след като времето им в кошарата изтече, и горкото животно веднага започна да трепери отново. G, невъзмутим, продължи да повтаря:

„Болно куче, имам нужда от помощ, прибирай се вкъщи.“

Майката на G се вслушва в молбите на дъщеря си и семейството осиновява кучето, в което малкото дете се е влюбило. Преименуван на Скарлет, този питбул никога не е бил толкова обичан. 

Източник: Youtube

Съобщава се, че G и Скарлет вече са неразделни и Скарлет е в перфектно здраве. Почистена и по-щастлива от всякога, Скарлет намери завинаги дом със сладкото малко дете, което й даде шанс.

Виждаме колко специална е тази връзка между дете и куче!

Кажете ни какво мислите за невероятната доброта на G на толкова млада възраст! 

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *