четвъртък , септември 19 2024

Изчезнало 7-годишно дете е намерено мъртво два дни след като е било отвлечено от разносвач на колети – почивай в мир!

Младото момиче от Тексас, което изчезна от дома си по-рано тази седмица, беше намерено мъртво след предполагаемо отвличане от шофьор на FedEx.

За съжаление, полицията откри тялото на 7-годишната Атина Странд в петък , два дни след като беше казано, че е изчезнала от спалнята си.

Властите казват, че шофьорът на FedEx, Танер Лин Х., е доставил пакет до дома й по време на изчезването й.

Както съобщава New York Post , 31-годишният Х. е признал, че е отвлякъл Атина от дома й в Парадайз, Тексас и сега е обвинен в тежко убийство и отвличане .

Шерифът на окръг Уайз Лейн Акин каза пред репортери на пресконференцията в петък: „Знаехме в началото на разследването, че шофьор на FedEx извършва доставка пред къщата , приблизително по същото време , когато малката Атина, 7-годишната Атина, съобщи липсва .“

Освен това следователите казват, че разполагат с „цифрово доказателство“, че Хорнър е злата душа, отговорна за убийството на Атина, въпреки че не уточниха какво може да е това доказателство.

Акин каза, че Атина вероятно е умряла „в рамките на около час, след като е напуснала дома си“. Тялото й е намерено югоизточно от Бойд, град на около 10 мили от дома й в Парадайс, където е била дете.

7-годишното дете беше обявено за изчезнало в 17:45 миналата сряда, когато мащехата й не успя да я намери вкъщи.

„Знаем, че снощи имаше малък спор между нея и мащехата й, но това не е нищо необичайно“, каза Акин пред NBC 5 .

  Диабет, болна щитовидна жлеза, инсулт... Ето какво казва лицето ви за вашето здраве:

„Имаше този спор, след това мащехата отиде да приготви вечеря, върна се да вземе Атина, а Атина не беше в стаята си.“

Първоначално полицията смяташе, че Атина може да е напуснала къщата сама, преди да се изгуби. Сигналът за изчезнали лица беше задържан до рано сутринта в четвъртък, тъй като семейството й информира полицията, че е направила това преди и се надяваха да я намерят през нощта.

Въпреки това Кийланд Кулбет, лелята на Атина, каза малко след това: „Определено не смятаме, че Атина е избягала.“

След изчезването на Атина започва мащабна издирвателна акция, включваща около 200 граждани и няколко власти в Тексас. В крайна сметка отделът за управление на извънредни ситуации на окръг Уайз трябваше да поиска от доброволците да спрат да участват в издирването, тъй като в издирването участваха твърде много хора.

Почивай в мир Атина Бийч. Сърцето ми кърви, като чета това съобщение.

Моля, споделете тази статия във Facebook, ако искате да се присъедините към нас в изпращането на молитви и любов, където е необходимо тази сутрин.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *