четвъртък , септември 19 2024

Шофьор с превишена скорост сменя местата си, твърди, че куче е шофирало кола, за да избегне арест под нараняване:

Много хора си измислят налудничави извинения, за да избегнат неприятности, но една скорошна история е наистина невероятна.

Полицейското управление в Спрингфийлд, Колорадо, сподели новината във Facebook на 14 май, съобщавайки за един много странен арест под въздействието на ДСИ.

Пътните служители спряха мъж, движещ се с скорост 52 мили в час в зона от 30 мили в час. Когато полицията се приближи, шофьорът внезапно се опита да смени местата със спътника си и след това „твърдеше, че не е шофирал“.

Което можеше да има смисъл… освен че негов пътник беше кучето му .

(Снимка на склад/Getty Images)

Досещате се, че е намесен алкохол: „Мъжката компания показва ясни признаци на нетрезво състояние“, пишат от полицията. Те също така казаха, че когато мъжът беше попитан за консумацията на алкохол, шофьорът „избяга от полицая“.

Уви, той не се измъкна: „Мъжката група беше задържана бързо на около 20 ярда от превозното средство“, пише полицията в Спрингфийлд.

Съобщава се, че шофьорът се е изгубил в Спрингфийлд, докато е пътувал от Лас Анимас за Пуебло. Установено е, че има две действащи заповеди за задържането му.

Shutterstock

Той беше резервиран в затвора на окръг Бака за своите заповеди и също така обвинен в шофиране под въздействието на алкохол, шофиране с увредени способности, шофиране с окачване, превишена скорост 20-24 и съпротива при арест.

Неговият пухкав съучастник не е имал никакви правни проблеми: „Кучето не е изправено пред никакви обвинения и е пуснато само с предупреждение“, пише полицията.

Съобщава се също, че кучето е било оставено на грижите на познат на шофьора, докато той е в затвора.

  Случаен минувач намери коте на улицата и го прибра вкъщи, без да знае, че това изобщо не е котка:

Това е една от най-лудите, но истински истории, които сме чували от известно време. Трябва да се чудите какво минава през главата на някого в ситуация като тази – и защо смятат, че куче, което кара кола, дори ще бъде добро извинение.

Радваме се, че този човек е в затвора и кучето му се измъкна без обиди! Моля, споделете тази невероятна история!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *