петък , септември 20 2024

12-годишно дете е приветствано като герой, след като рискува живота си, за да защити своите братя и сестри

12-годишно момче е приветствано като герой, след като спря две злобни кучета да нападнат братята и сестрите му и след това самият той беше ухапан.

Шестокласникът Дийкън Ашмор разхождал двете си малки сестри и брат си в техния квартал в Детройт, когато две кучета изтичали към тях от нищото.

Дийкън не се поколеба да застане пред своите братя и сестри, докато кучетата ги нападнаха.

Двете агресивни кучета се нахвърлили върху двете му сестри (9 и 7 години) и 5-годишното му братче, както и върху други деца, които по това време си играели навън.

Момче спасява по-малките си братя и сестри по време на жестока кучешка атака
YouTube

Когато Дийкън се изпречи на пътя на кучетата, неговите братя и сестри успяха да избягат, но при това Дийкън беше нападнат от кучетата.

Майка му, Елизабет Ашмор, каза, че той е скочил пред всички останали деца и се е уверил, че могат да избягат вкъщи, преди кучетата да са ги хванали “, според MSN News .

Едно от кучетата сграбчи крака на Дийкън и героичното момче продължи да го удря, докато не го пусна.

Майката Елизабет каза, че кракът на сина й е бил толкова зле, че костта се виждала и имало много кръв, но за щастие нямало счупени кости.

„Най-голямото притеснение беше, че няма увреждане на лигамент или сухожилие… Искам да кажа, подколенното сухожилие е точно там… може би няколко инча по едната или другата страна и можеше да е наистина трудно“, каза баща му Fox 2 News , Детройт.

Дийкън беше откаран в болницата, където му бяха поставени ваксини срещу тетанус и бяс, а хирурзите поправиха щетите, причинени от ухапването на кучето. Той пренощува там и на следващия ден е освободен.

  Момиче се роди с огромна глава,която не спира да расте..:

Повече от 25 000 долара бяха събрани, за да помогнат на семейството да плати медицинските сметки на сина си след ужасяващото нападение през май миналата година.

Междувременно баща му каза, че синът му, който беше осиновен от Етиопия като бебе, се интересува само дали братята и сестрите му са се прибрали безопасно.

Надявам се собственикът на тези кучета да бъде открит и отговорен веднага. Твърде много деца са нападнати от пуснати кучета. Чудя се дали собствениците им са достатъчно отговорни, за да ги пазят.

Помогнете ни да почетем това героично момче, което не се замисли за себе си, когато онези кучета се втурнаха към него и споделете тази история.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *