четвъртък , септември 19 2024

98-годишна майка се мести в същия старчески дом като 80-годишния си син, за да се грижи за него:

Майката винаги е майка.

98-годишна жена реши да се премести в старчески дом и то не защото вече не можеше да се грижи за себе си. Тя направи това, за да може да се грижи за 80-годишния си син.

През 2016 г. Том Кийтинг се премества в старческия дом Moss View в Huyton. На следващата година майка му Ада Кийтинг също се мести там. Въпреки че е на 98 години, дамата няма как да не е майка на сина си.

Според доклад от 2017 г. на Liverpool Echo, двамата, родом от Wavertree, са описани като „неразделни“. Том, който никога не се жени, живя с майка си през целия си живот и беше щастлив да я има до себе си.

Майка му знаеше, че синът й трябва да бъде обгрижван в този момент. Така тя се погрижи той да има всичко необходимо всеки ден. „Всяка вечер ще пожелавам лека нощ на Том в стаята му и след това ще пожелая добро утро и на него“, каза тогава Ада. „Казвам му, че ще сляза за закуска.“

Говорейки за престоя си в дома за възрастни, Том каза: „Тук са наистина са мили и се радвам да виждам майка си по-често сега, когато тя живее тук.“ Без значение на колко години е човек, обичта и вниманието на майката могат да направят много добро. Том е чудесен пример за това.

  Коте беше извадено от комин,където е седяло 3 дни:

Ада също така се грижи да разделя времето си между това, от което се нуждае, и от това, от което има нужда нейното дете. „Когато тръгвам на фризьор, той ме търси, за да ме види, когато се върна“, продължи Ада. „Когато се върнах, той идва до мен и ме прегръща. Никога не спираш да бъдеш майка!“

Между двамата също лесно се забелязват класическите сцени, които се случват между майка и син. Дори на 80-годишна възраст Том все още е нежно мъмрен от майка си. „Тя наистина е добра в грижите за мен“, каза Том. „Понякога тя ми казва: „Дръж се прилично!“

Том е едно от четирите деца, които Ада има с покойния си съпруг. За съжаление, една от дъщерите им, Джанет, почина на 13-годишна възраст. Другите сестри на Том, Барбара и Марги, редовно посещават дома с други членове на семейството.

„Няма начин да ги разделим!“ – каза Деби Хайъм, племенницата на Ада. „За нас е много утешително да знаем, че и двамата имат някой, който се грижи за тях седем дни в седмицата.“

Да видят връзката им е вълнуващо дори за персонала на приюта. „Наистина е стоплящо сърцето да видим красивата връзка между Ада и Том и ние сме щастливи, че можем да ги настаним“, каза Филип Даниелс, управител на дома. „Много рядко е да видим майки и деца заедно в един и същи дом и нашата цел е да направим времето им заедно възможно най-специално. Те са неразделни.”

В това видео можете да видите колко са сладки.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *