петък , септември 20 2024

Отървете се от нервността за 20 секунди: Разтрийте само едно място на врата си:

Чувствате се напрегнат през цялото време? И че само расте с времето? Причината за това може да се крие в корена на някое физическо, но и психическо заболяване.

За съжаление често ние сами допринасяме за това, без да осъзнаваме последствията от нашия ритъм на живот.

Можем да поправим това, като променим диетата си, направим малки промени в поведението си, а техниките за самопомощ не са никак сложни.

Всъщност, вярвате или не, достатъчно е да отделите само минута-две за почивка, да си поемете глътка въздух и да се захванете със задълженията си по-енергично.

Блуждаещият нерв е най-дългият от общо 12 черепни нерва и преминава от мозъка, през лицето и шията, до гърдите и чак до стомаха. Важен е за работата на сърцето, белите дробове, храносмилателната система, но и за преглъщането, говора, слюнчените жлези.

Освен това здравето му е отговорно за възстановяването на баланса на тялото, психологическата стабилност и по този начин за добрите отношения със семейството, приятелите и колегите. Медицинските изследвания неопровержимо са доказали това.

Масажът на вагуса е лесен, приятен и не отнема много време. С лек натиск на дланта издърпайте кожата на шията към ушната мида и така я опънете за десет секунди, след което я издърпайте назад, в обратна посока. Не е необходимо да натискате много силно, достатъчно е съвсем леко докосване, само за да усетите издърпването на кожата.

  Парите ще потекат като вода: Павел Глоба прогнозира МОЩЕН финансов растеж за няколко знака на зодиака в края на февруари 2023 г.

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *