четвъртък , септември 19 2024

Сестрата на Мадлен Маккан наруши мълчанието си за първи път: Ето сърцераздирателните й думи:

Изчезването на Мадлен Маккан разтърси целия свят през 2007 г. Сега сестрата Амели Маккан говори пред публика за първи път.

В португалския морски град Прая да Луз, където семейството беше на почивка, малката тригодишна Мадлен изчезна на 3 май 2007 г.

16 години по-късно мистерията и загадката на тригодишното момиченце остава неразгадана. Сега обаче сестрата Амели говори за случая за първи път.

16 години от изчезването на Мадлин Маккан

Откакто Маделин изчезна, случаят нашумя по целия свят. Британското момиче беше само на три години, когато изчезна, но през 2023 г. загубата и скръбта все още са голяма част от живота на родителите.

Гери и Кейт Маккан никога не са губили надежда да се съберат отново с дъщеря си. А на 3 май 2023 г., когато се навършиха 16 години от изчезването на Мадлен, родителите пишат, че все още чакат пробив в случая.

Те правят това на уебсайта FindMadeleine.com в публикация, която наричат ​​„ The Contradiction “, което може да се преведе като „Противоречието“ на датски.

Двойката, която живее в Ротли, Лестършър в Англия, пише между другото:

„Трудно е да намеря думите, за да предам как се чувстваме“

Излъгани надежди

Наскоро случаят отново се разгоря, когато 21-годишна жена на име Джулия Ванделт заяви, че тя е изчезналата Мадлен. Полякинята дори беше толкова убедена в това, че се появи в легендарното токшоу „Dr. Фил”.

Младата жена си направи профил в Instagram с името „Iammadeleinemccann“, което може да се преведе като „Аз съм Мадлин Маккан“. Профилът спечели много последователи за кратко време. Но когато най-накрая изглеждаше, че ще се случи пробив в случая, разочарованието дойде отново.

  Учени доказаха, че човешкият мозък е биологичен компютър, а душата е програма, която не умира:

Статията продължава под снимката…

Снимка: Ritzau Scanpix / AFP / МЕТРОПОЛИТНА ПОЛИЦИЯ

Защото след като Джулия Ванделт направи ДНК тест, за да докаже, че е Мадлин Маккан, отговорът се върна. Беше отрицателно. Джулия не беше Мадлин Маккан, което накара много умове да кипнат, защото беше дала фалшиви надежди на родителите.

Сестрата на Мадлин Маккан наруши мълчанието си за първи път

Вчера, на 16-ата годишнина от изчезването на Мадлин, сестрата и родителите на Мадлин Маккан се наредиха на бдение на свещи в родния й град Ротли в Лестършир, за да отбележат изчезването на Мадлин и липсата й.

Именно тук малката сестра Амели Маккан говори пред обществеността.

Амели е навършила 18 и скоро ще започне университет. Нейният брат близнак Шон не присъства на службата.

„Страхотно е, че всички сте тук, но това е тъжен повод“, се казва, че е казала тя, според британския вестник The Mirror .

Искрено се надяваме семейството да получи отговор какво се е случило с малката Мадлен.

Чувствайте се свободни да споделите статията, за да я видят повече хора. И не се колебайте да изпратите топла мисъл като коментар към статията във Facebook.

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *