петък , септември 20 2024

Преди 22 години сиамски близнаци направиха заглавия по целия свят – като възрастни, сега те са изправени пред дилема:

Има нещо специално в връзката, която се образува между близнаци. Те често изглеждат по-близки един до друг от другите братя и сестри. Затова понякога ми се иска и аз да имам близнак.

През 2020 г. 1,4 процента от всички раждания са раждания на близнаци, тризнаци или четворки. По-голямата част от тях, разбира се, са близнаци.

Така че, с други думи, не е много често срещано при близнаците.

Но още по-необичаен е случаят със сиамските близнаци.

Кармен и Лупита от Кънектикът, САЩ, са две сестри в едно тяло. Заедно те буквално живеят рамо до рамо от 22 години. Поради твърде опасни рискове те не могат да бъдат отделени един от друг.

Сестрите контролират по един крак, но се научиха да ходят на четиригодишна възраст!

Сестрите също могат да споделят чувства помежду си. Те не могат да си четат мислите, но и двете изпитват едно и също чувство. Когато едната е тъжна или нервна, другата го усеща. Напълно невероятно!

Разбира се, има предимства да имате сиамски близнак. Когато отиват на концерт или на почивка, трябва да си купят само едно място.

И двете имат еднакъв вкус към дрехите и приятелски настроен съсед им помага при шиенето на дрехите им. Те също имат една и съща кариерна цел – и двете искат да бъдат ветеринарни лекари.

Те също споделят кръвоносна система и органи, но не е ли това всичко, което споделят…

Трудно с любовта

Не може да е лесно да имаш любовен живот, когато споделяш тяло с някой друг. Но сестрите са доказали, че може да се направи, дори и да не винаги е лесно.

  Експертът сподели 10 съвета, които могат да намалят наполовина сметките ви за хранителни стоки:

Лупита е асексуална и безразлична към срещите. Кармен пък отдавна търси любовта. Но пътищата на любовта са необозрими…

„ Никога не съм се опитвала да скрия факта, че съм сиамска близначка, което означава, че получавам много съобщения от момчета с фетиш… “, каза Кармен пред  The ​​Mirror .

Чрез приложение за запознанства тя най-накрая намери Даниел, който вече й стана гадже. За щастие Лупита се разбира добре и с приятеля си.

Кармен и Даниел обичат да прекарват времето си заедно. Затова сестрите трябва да направят малко компромис. Лупита винаги решава къде да отидат да ядат и какво да правят.

„ Смешно е, защото обикновено съм будна по-дълго от Лупита, но когато Даниел спи тук, заспивам бързо – и тогава той остава буден и говори с нея “, каза Кармен пред The ​​Mirror.

Даниел и Кармен обаче никога не са интимни един с друг. Кармен описва връзката им по-скоро като близко приятелство. Те също не планират деца, но за сметка на това обмислят да станат собственици на кучета.

Толкова е хубаво да видиш близнаците да живеят живота си пълноценно!

И вие ли мислите, че те са толкова невероятно красиви близначки? Чувствайте се свободни да коментирате и споделяте статията във Facebook!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *