четвъртък , септември 19 2024

Възрастен мъж влачи чанта в приюта за животни – когато жената вижда съдържанието се просълзява:

Всички кучета заслужават любящ дом, където могат да се чувстват обичани, ценени и обгрижвани. За съжаление, реалността не винаги е толкова проста.

Много кучета трябва да живеят целия си живот със собственици, които ги пренебрегват – и много кучета прекарват времето си в приюти за животни, чакащи да бъдат осиновени.

Но дори и да е трудно сами да осиновите всички кучета, всеки може да направи нещо допълнително, за да направи кучетата поне щастливи… точно като този възрастен мъж в Тулса, Оклахома, САЩ.

По-рано това лято инцидентът се случи в приюта за хуманно отношение към животните в Тулса, Оклахома, САЩ.

Една жена, 20-годишната Мадисън Сорелс, чакаше да осинови едно от кучетата, когато внезапно видя възрастен мъж да минава през вратата.

В ръката си държеше найлонова торбичка с възел.

"My boyfriend and I were adopting a poodle mix puppy at Tulsa Annimal Welfare. We found out this gentleman was donating…

Публикувахте от Love What Matters в Понеделник, 17 юли 2017 г.

Мадисън стана любопитна и затова наблюдаваше цялата ситуация.

Оказа се, че мъжът е имал много топки за тенис със себе си – които някога са принадлежали на любимия му домашен любимец.

Сега, в памет на покойния си малък приятел, той искаше да дари топките за тенис на приюта за животни, за да могат кучетата да играят, докато чакат новите си семейства.

Беше малък жест, но радостта, която щеше да достави на кучетата беше неописуема!

Тъй като много такива малки моменти на доброта, безкористност и щедрост обикновено остават незабелязани, Мадисън реши да сподели момента онлайн.

  Спасете се от болести и болка и никога не губете тази рецепта:

„Приятелят ми и аз искахме да осиновим кученце в хуманното отношение към животните в Тулса. Разбрахме, че този господин дарява топки за тенис в памет на много обичан домашен любимец. Ако това не ви спаси деня, не знам какво ще го направи “, казва  Мадисън Сорелс .

Публикацията беше разпространена и онлайн, където мнозина гласуваха и отдадоха почит на прекрасния жест на мъжа.

Мнозина също така обсъдиха колко по-безкористна стана постъпката му, като се има предвид загубата на собствения му домашен любимец. Въпреки че никой не би обвинил стареца, че скърби, както желаеше, той реши да използва загубата си като начин да достави радост на другите.

Какъв почтен човек!

Толкова съм невероятно развълнуван и благодарен да чета за хора като този възрастен мъж – които полагат малко допълнителни усилия, за да дадат на всички кучета радост от живота.

Споделете, за да отдадете почит на човека и да вдъхновите другите да направят същото!

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *