четвъртък , септември 19 2024

Аз съм на 74 години и не можех да направя крачка без да изпитам зверска болка, докато един приятел не ми даде тази рецепта:

Без болка в ставите : Тази възрастна жена споделя тайната си!

Аз съм на 74 години и дори не можех да направя крачка, без да изпитам болка. Един приятел ми каза за това прекрасно средство.

След редовната му употреба, аз вече мога не само да ходя, но и да тичам, не на дълги разстояния, разбира се, но това е по-добре от нищо! Това промени живота ми! Опитайте и вие, няма да съжалявате! 100% естествен метод!

Погрижете се за себе си, използвайки естествени продукти!

Мускулно-скелетната болка е общ проблем, който обикновено засяга възрастните хора. Въпреки това, в наше време, когато околната среда се влошава с всеки изминал ден, много заболявания се срещат все по-често и сред младото поколение. Проблемите с опорно-двигателния апарат не са изключение!

С напредването на възрастта тялото ни се променя! Проблемите с костите, ставите и мускулите са доста често срещани. Нашите кости стават по-малко гъвкави и мобилни и това може да доведе до наранявания и фрактури.

Процесът на стареене не може да бъде спрян, но за щастие, имаме прекрасен микс, който укрепва костите и мускулите! Тази древна рецепта е била използвана в продължение на дълъг период от време и има само 3 прости съставки.

Съставки:

300 мл 70% спирт

10 таблетки аспирин

100 мл йод

Начин на приготвяне:

Смесете спирта и йода, а след това стрийте таблетките аспирин и ги добавете към сместа. Изсипете течността в бутилка и я оставете за 21 дни на тъмно и студено място. След това я използвайте като компрес върху областите, при които изпитвате болка.

  Служебното куче помогна на собственика си да завърши колежа, така че университетът му даде диплома:

Всички съставки могат лесно да бъдат намерени в местните аптеки и те имат големи ползи за здравето!

Освен приготвянето на този компрес, много лекари препоръчват да правите ежедневно гимнастика.

След редовната му употреба, аз вече мога не само да ходя, но и да тичам, не на дълги разстояния, разбира се, но това е по-добре от нищо! Това промени живота ми! Опитайте и вие, няма да съжалявате! 100% естествен метод!

източник

Прочетете също

Полицаи виждат момчето да играе с окървавени крака – тогава извършват героичното дело:

Много от нас преминават през ежедневието си, затворени в балон от стрес и с пълен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *