четвъртък , септември 19 2024

Родиха им се деца и съпругът направи ДНК тест-Децата се оказаха негови, но поиска развод като видя снимки на съпругата си:

Женени от 5 години, Джулия и съпругът ѝ Марк имаха момче и момиче, които съвсем не приличаха на родителите си. Марк беше много озадачен от начина, по който изглежда синът му, и тайно направи тест за бащинство, който показа, че детето е наистина негово, което го озадачи още повече.

След като се роди и дъщеря им, тя също не приличаше външно на майка си и баща си.

Мъжът не можел да разбере защо имат толкова грозни деца, защото и той, и съпругата му били доста привлекателни.

Марк си спомнил, че майката на жена му не искала внуци и това изглеждало много странно. Той решил, че тъща му знае някаква тайна и отишъл до нейната къща.

Жената не искала да каже истината, но осъзнавайки, че Марк няма да се откаже толкова лесно, решила да му каже всичко, или по-скоро да му покаже. Жената донесла детския албум на дъщеря си и Марк разбрал всичко.

Джулия в детството си била грозно патенце и, когато порастнала, тя претърпяла няколко пластични операции. Затова децата им приличали на нея преди промяната във външния й вид. Когато Марк и Джулия се срещнали, момичето го завладяло с красотата си.

Мъжът не могъл да прости подобна измама на жена си и подал молба за развод. Както се оказва, цялата тайна станала очевидна.

Понякога е по-добре да кажеш истината веднага, отколкото после да претърпиш последствията от лъжата.

източник

  Най-кратката рецепта за успех, това е голямата тайна на успеха на хората от бизнеса:

Прочетете също

Ето защо младите мъже обичат възрастни жени, има поне 5 причини

Обществото ни все още е по-склонно да одобрява връзката между по-възрастен мъж и по-млад партньор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *